Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija galij

galij

Pozdravljeni!
Zanima me ali je kdo od vas imel mogoče preiskavo z galijem?
(preden ste začeli z kakršnokoli terapijo pri limfomu)

Hvala in lep dan!

Jaz ne, bi pa tudi mene zanimalo, kaj se s takšno preiskavo išče in kako izgleda.

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Zivijo.
Jaz sem pred kemoterapijo opravila pregled z galijem.To prides en dan da ti vbrizgajo galij v zilo in po 24 urah moras popit odvajalo in se fino precistit da gre ostanek galija iz telesa.Galij ki ostane v telesu se prime vseh metastaz,vnetij in ostalih sprememb v telesu.Po dveh dneh prides nazaj in ti v “komori” po centimetrih preslikajo celo telo,najprej od glave do nog (30 MINUT),naslednji dan pa se okrog telesa (30 minut).Galij oddaja florescentno barvo,zato preko tega na slikah vidijo spremembe.
Vse to pa se dogaja v stavbi A.
Lep pozdrav!

Zivijo
Jaz sem imela pregled z galijem pred terapijo. To prideš en dan,in nato ti v žilo vbrizgajo ta galij. Po 24 urah popiješ odvajalo, da se prečistiš ,da gre galij iz telesa. Ostanek galija, ki ostane v telesu se prime metastaz,vnetij ali drugih sprememb v telesu. Po dveh dneh prideš na slikanje in tam ti po centimeter natančno preskenirajo telo. Slikanje traja 60 minut, v ležečem položaju. To je to

P.S. ester in Sterzaj sve isti osebi, prišlo je do napake pri prijavi.

Tudi jaz sem imel preiskavo z galijem 67 je izotop je sibeka radioaktivna kovina, ki se izseva oziroma je njegov razpolovni cas je 3.3 dneva. V tem casu je bolje da niste v stiku z bliznjimi domacimi. Drugace pa ni tako hudo. Telo prenese mnogo hujse kemikalije. Lp.
Ozdravitev je neizbezna.

New Report

Close