Najdi forum

Kako bi lhako prišla do podatka kdo je lastnik oz. lastnica ene mobilne številke?

Večkrat sem opazila telefonsko številko na mob. od fanta, ki jo ima shranjeno pod moško ime. javi se pa ženska. Kako bi lahko prišla do informacije kdo se skriv za to številko.
Na informacijah je ne morem dobit.
Hvala

ja če je ni na informacijah potem ni možno priti do lastnika. kartico lahka kupi vsak. jaz bi na tvojem mestu poklicala pa vprašala če sem dobila “mojco” pa bo ona rekla ne ampak….. probaj :))))

Škoda časa in energije za taka zahrbtna poizvedovanja…

Številka ni na kartico , toda ni objavljena v imeniku.. res bi potrebovala to info. .. in zame ni izguba časa in energije.. samo potrditve

povej cifro, mogoče ti jo lahko dobim,..
m

zelo teško da dobiš to informacijo? kako pa veš da ni na kartico???

Vprašaj fanta. Boš še največ izvedela, ko boš videla njegovo reakcijo.

Je med vama konec zaradi te tel.številke?
Če je,potem boš tako kmalu videla s katero se druži.

kako lahko napišeš,da so to zahrbtna poizvedovanja? a to kar on dela je v redu? ma kaj ste ene čudne ej. Kdor ni bil v tem naj bo kar tiho.

Že to,da jo ima pod moškim imenom ni v redu.Ko sebi dokažeš,da imaš prav se čisto drugače počutiš. Kaj bo njega spraševala? ne poznam tipa,ki bi priznal.Samo noro žensko naredi iz tebe in te pošilja na zdravljenje,da na trenutke podvomiš in sama sebi ne verjameš,da delaš prav.
Jaz bi šla do konca, pa tudi,če nikoli več nebi imela tipa.Če je že tak frajer(katerikoli moški) naj to naredi,da ne izvem nikoli.To je pravi tip,ne pa,da ga ulovim takoj.

Draga zrak,

si imela tega fanta rada?

Ga imaš še?

Tudi kanček (samo)spoštovanja še zmoreš?

Če je 3 x ja…

potem se ne ubadaj s številkami iz NJEGOVEGA telefona.

Naj tvoja dejanja raje na ljubezni temeljijo.

Boš na dolgi rok bolj zadovoljna.

Živa, lepo si to napisala. Ko bi zares vedeli, kaj je pomembno, se ne bi ukvarjali s toliko nepomembnimi stvarmi.

Ma res ste neverjetne..ker ima fanta rada, naj prenaša njegovo morebitno varanje??
če sama ne bi pokukala v nek email, bi še danes goreče trdila, da tisti me pa že ni varal, ampak sem se žal lahko na lastne oči prepričala, kaj se je dogajalo..
In po vaše bi bilo bolje, da bi s tem živela??

Body, ne, narobe si razumela. Nihče ni rekel, naj prenaša njegovo varanje. Če ima fanta rada in je v odnosu zaupanje, potem se lahko pogovorita in se odločita, da bosta ostala skupaj. Ampak na osnovi zaupanja. Če pa tega ni, pa nima smisla oprezati za telefonskimi številkami, ker je čisto vseeno, čigava je, ampak je najbolje oditi. Brez nujnosti dokazovanja, da te je varal. Sicer pa, kaj pa dokažeš s tem, da izveš, čigava je številka in koga je klical tako pogosto? Saj v sebi najbrž že ve, zdaj ji gre za to, da to, da ve, dokaže tudi njemu. A po moje ni potrebe za to.

Ja, Špela, ampak Živa2krat ni napisala tega. One je napisala ravno obratno, bodi budala, zatiskaj si oči, če ga imaš rada in imaš samospoštovanje se ne ubadaj z njegovim telefonom.
Mogoče ni zapisala zaključka, obrni se in pojdi svojo pot, to bi bilo pod njenim postom mogoče še logično, ampak meni se zdi, da je njen zapis bolj zapis tistih, ki so pa res betežne. In sicer tistih, ki mislijo, da če se delajo da nič ne vidijo in nič ne opazijo, da pa to pomeni, da so na polno samozavestne in sploh in oh, čeprav se jim njihov dec mečka 100 na uro z drugimi. Pa živadvakrat oprosti, če sem udarila mimo.

Mislim, da si udarila mimo. Delovanje iz ljubezni ne pomeni nujno to, kar ti misliš. Tudi če odideš, je to lahko dejanje iz ljubezni. Jaz sem Živo razumela tako, mislim pa, da se bo tudi sama oglasila. Ukvarjanje s telefonskimi številkami ne povsem nesmiselna in nepomembna zadeva, a res velikokrat počnemo povsem nesmiselne in nepomembne stvari. Odločiti se mora v sebi: ga ima rada? Mu je, če jo je res varal, pripravljena odpustiti in mu lahko zaupa? Če je odgovor da, potem je oseba na drugi strani telefona čisto nepomembna (za njun odnos). Če pa je odgovor ne, pa tudi, odide lahko brez tega, da bi sebe in njega dodatno mučila. V življenju so pomembne ćisto druge stvari.

Zrak je napisala dva posta, ste oba prebrale?

Meni se pač dozdeva, da imamo mnogo več za razšiščevat sami s sabo kot z drugimi.

To sem ji želela povedat.

Moje trenutno skromno mnenje prosim lepo.

Pozdrav vsem.

Hvala vsem.. Fant je mi je reku , da se je ohladil, hkrati pa se skoz msg (na skrito) in shranjeno je pod moškim imenom.. MOje mnejne je da je do ohladitve prišlo dzaradi ženske.. in to mu želim dokazat., ker me ne bo imel za norca in mi govoril, da je prišlo samo od sebe..
In kot vedno moramo ženske tipom neki dokazovat., ker te gledajo v oči in lažejo.

a imaš kakšen mail ali pa telefon kamor te lahko pokličem?
Hvala

Živjo zrak,

čar foruma je ravno v različnosti mnenj.

Škoda bi bilo da bi to zapravili za prepričevnje kdo ima prav. Prav je itak zmuzljiv in relativen.

Ti si pač vzami tukaj tisto kar misliš da bi ti trenutno koristilo, pomagalo.
To, da smo ti namenile pozornost in svoje misli verjetno pomeni, da nam je mar zate, čeprav te ne poznamo.

Pogrešam “moški vidik”, meni so moška mnenja vedno dragocena.

Vse dobro ti želim.

Če pa želiš, napiši še kaj o razpletu.

Bo poučno za nas.

Srečno.

Hotela in tu imaš …

Dober dan. YX pri telefonu. Kličem z Mobitela (Simobila, Debitela …) (dejansko kličeš s telefonske govorilnice). V naši akciji xy ste bili izžrebani, da ste dobili nagrado mobilnik xy. Čestitamo!!! Če nam posredujete vaše podatke (rabimo seveda tudi letnico in datum rojstva …) vam bomo mobilnik poslali v roku enega tedna. Še enkrat ji čestitaj in to je to … lepo jo pozdravi in izvedela boš, kar te zanima.

Lep pozdrav.

New Report

Close