Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija boleče grlo

boleče grlo

V petek sem zbolela. Danes sem se odpravila k zdravniku na pregled.
Rada bi zanosila. Ne vem kdaj mi bo uspelo, saj sem imela menstro 15.7, od takrat pa poizkušamo “narediti” otroka. V službi nisem zdržala, saj me močno boli glava, poln nos, slabo počutje. Zdravnik je rekel, da imam bakterijsko obolenje. Ne upa pa se mi dati antibiotika. Ko sem zanosila za prvega otroka sem bila prvo trimesečje skoz bolna. Ko pa se je rodil, so ugotovili ,da ima nepravilno razvite roke. Sedaj se pa bojim, da nisem v tem času zanosila. Koliko časa traja to bakterijsko vnetje, če se zdravim le z vitamini in čiščenjem nosu???

Pozdravljena Tanita

Vnetje ki ga opisujete lahko traja nekaj dni,poleg vitaminov priporočam kapljice za nos in septolete.Če se stanje ne popravi ponovno obiščite izbranega zdravnika.

Lp Dr.I.B.

Minil je teden dni. Grlo je rdeče, a me ne boli. Iz nosu mi manj teče. Počutje se je izboljšalo, a ko sem danes sesala po stanovanju, sem bila zelo utrujena in prešvicana. Največja težava pa je v ušesu. Namreč imam občutek, da se je zamašilo. Boli me le, če si čistim z bebi paličko. Kaj sedaj??
Naj grem nazaj k zdravniku ali v službo na prepih?

New Report

Close