Najdi forum

Še nikoli nisem imela fanta

Živjo!
Sem “povprečna” punca, stara 18 let. Moj problem je v tem, da še nikoli v življenju nisem imela fanta. Bilo je samo par tistih “zafrkancij” na žurih (ma samo poljubljanje, nič več). V bistvu to ni problem, le zanima me, če je morda med vami še kakšen tak s podobno situacijo. Kaj si mislite o tem, da je nek človek pri 18 letih že 18 let samski? Mene to včasih spravlja v žalost, naslednji trenutek pa si rečem, da bo mogoče ravno zaradi tega s prvim fantom (ko bo) toliko lepše… Včasih sem zaradi tega osamljena, vendar se kmalu postavim na realna tla, ker je drugače moje življenje popolnoma v redu in so na svetu ljudje z veliko hujšimi težavami, pa se kar hitro neham “smilit” sama sebi. Mislite, da veliko zamujam s tem, ko nimam fanta (vem, da so v zvezah tudi težave in v tem imam najbrž prednost)?
Lep pozdrav vsem in bodite v cvetju!!!

Adrijana,

nič ne zamujaš, jaz jih poznam ogromno, ki pri 18 niso imeli še punce, niti se niso poljubljali.

Brez skrbi, samo s trezno glavo in veliko mero samospoštovanja, pa bo še vse prišlo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Moja prva resna zveza je bila pri 21. letih. Mislim, da nisem pred tem nič zamudila. Menim, da človek čustveno dozori (v tem smislu, da ve, kaj od razmerja lahko pričakuje) šele okoli 25. leta, da je šele takrat sposoben za resnejšo in daljšo zvezo. Prej je samo iskanje samega sebe in ugotavljanje, kaj si želimo in česa ne.

Tudi jaz sem si v tvojih letih želela fanta, da bi hodila z roko v roki, da bi me nekdo crkljal, da bi bila podobna svojim prijateljicam. Vse to je normalno. Kasneje ugotoviš, da fant ne more rešiti vseh tvojih problemov, da moraš pogledati vase in sama ugotoviti, kdo sploh si, kaj ti je všeč, kakšne so tvoje vrednote. Da moraš znati živeti svoje življenje, ne pa življenje skozi svojega fanta.

Jaz sem imela prav zanimiv način, da sem fantu kazala, da mi je všeč. Ker sem bila obupno sramežljiva, sem ga ignorirala, namesto, da bi mu pogledala v oči in se mu nasmehnila. Delala sem se nedostopno, zato ni nihče pristopil, ker sem ga prestrašila že na samem začetku. Da bi fantom omogočila spoznavanje, je potrebno tudi premagati svojo sramežljivost, iti ven med ljudi (razni hobiji, prostovoljno delo, knjižnjice, …) in se pogovarjati z drugimi.

Moja prva zveza ni bila pravljična, ker sem se preveč razdajala, mu vse ugodila, zase pa se nisem znala postaviti. Pa sem se naučila tudi tega in sedaj v drugi zvezi je šele postalo fino. Tako da ne skrbi, učimo se celo življenje. Ni rečeno, da so tiste, ki so že imele veliko fantov v večji prednosti pred tabo. Če so začele zgodaj (predvsem s spolnostjo) bodo v zgodnjih dvajsetih že vsega naveličane ali pa bodo kar naprej ponavljale iste napake, ne da bi se kaj naučile iz njih.

ne, nic ne zamujas… je takrat ko pride toliko bolje. ker je iskreno. ker ni izsiljeno. moja teorija je, da vse pride ko je čas za to… če le znamo počakati. kar hočem poudariti je, da ne hiti, ne sili… ker nima smisla… ne si iskati nekoga samo zato, da ne bos sama… ker bos koncala se bolj sama kot si zdaj. verjemi. tako, da pocakaj in se imej sama lepo. ali pa lepo s svojimi prijatelji, itd… in ko bo prisel tisti posebni, posebni, bo toliko bolje… toliko lepse…

jaz sem bila v podobnem polozaju kot ti (le da je pri meni trajalo do 19. leta), le da sem bila dovolj neumna, da sem samo sebe prepricala, da je z menoj nekaj narobe… naredila veliko napako in si nasla enega tipa (v katerega niti nisem bila zaljubljena), na hitro izgubila nedolznost in to obzalujem se sedaj… in vedno bom. tako da osamljenost gor ali dol… lepse je biti sam, kot v ziveti v neiskrenosti do sebe…

cestitam,takih je malo,vsi si kar hitro poiščejo koga in so potem nesrečni in žalostni če se zveza konca,da si še premlad za zvezo pa niti ne pomisliš.Tako si na dobri poti,ugotoviti kaj želiš in to tudi dobiti,Srečno

adrijana se ti pridružujem..na žalost…čeprov mi skos pravjo, da bo pršlo samo od sebe, hočm ta to pride zloooo kmlaaaal…vem pa tud da si tipi rajš zberejo dolgočasno osebo z lepo postavo, kot nedolgočasne punste s postavo kot jo imam jaz…

lp

ko bo prišel tisti “nedologočasni” fant s malo pameti v glavi, mu bo povsem vseeno kakšno postavo imaš, ker mu bo bolj pomembno kaj imaš v glavi… je pa res, da večina fantov to vrlino prepozna malo kasneje (pač odrastejo ne samo fizično, pač pa tudi mentalno nekoliko kasneje kot dekleta – govorim v povprečju) in se zato lahko ta scena prvega fanta malo zavleče… a bo prišla… zagotovo!

Sama sem se starejsa od vaju pa se nisem imela resnega fanta..malo zaradi spleta okoliscin, malo zaradi sramezljivosti..vecinoma pa zaradi tega ker nocem biti kar z nekom zato da bom rekla da mam fanta in da nism samska..kot pravi pregovor: Raje sama kot v slabi druzbi.

… iz lastnih izkušenj ti povem, da bo res prišlo takrat, ko boš najmanj pričakovala…pa postava nima tu nobene veze…

Naj te pomirim.
Jaz tud še nisem imel punce, se poljubljal, pa sem star 31.

Enkrat že pride tisti pravi/prava.
Najbolj pomembno je, da si zadovoljen s sabo, se ceniš, se imaš rad.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

HALO……………

Kakor so ti napisali………malo je takih.
V današnjem času, punce in fantje tekmujejo, kdo bo prvi.
No vidiš, vse je v tebi sami, ko bo tvoje telo, srce, duša pripravljena, toliko omehčana, da boš popustila pred “čarom” moškega telesa.
No morda pa je stvar v drugem košu.Ali si kdaj pomislila, da te privlačijo ženske.
Ali pa oba……….
Ne zameri.Poznam primer, ko si je neka mladenka, v svoji skromni glavici postavljala vprašanje, zakaj jo fantje nikakor ne privlačijo.
Zakaj že????????????
Našla je rešitev.
Punce so jo privlačile.
In srečno živi naprej v svojem prepričanju, da nekoč, nekje, sreča pravega.
Samo lepo te prosim, ne čakaj na princa na belem konju.
Kar pa še ne pomeni, da vsakemu nastavi.
Tisti trenutek, ko te nekdo z pogledom ošine in te s tem pogledom dvigne pol metra od tal…….boš vedela, da je pravi.
So pa še ostali znaki, verjemi, a o tem ne bom pisal tukaj, da me PRIMOŽ ne bo za ušesa.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Hribovc,
res da nikoli nisem imela fanta, vendar mislim, da problem ne tiči v tistem grmu, da me privlačijo ženske. To pa zato, ker to, da “te nekdo s pogledom dvigne pol metra o tal” se mi je že zgodilo… In bil je ON, ne ženska. Pa pač ni blo nič iz tega. Zaljubljenost pa ja…LOVE IS IN THE AIR…rožnata očala na nosu…potem pa nič. Tko da…to ne bo 🙂 Je najbrž bolj moja sramežljivost, posebej pa tud to, da večina fantov, ki o mi bili všeč, niti vedeli niso za to. Drugače pa… kdo ve, če bi zvedli mogoče zdej niti tega ne bi pisala na tem forumu, ampak mogoče kakšne povsem drugačne težave. Sicer pa je vedno ta ČE vmes… Tko da cajt gre naprej… Pa še to je – če je meni en fant všeč, jst nism njemu (če sploh ve za to seveda), ko pa se je zgodilo, da sm bla jst enmu všeč, pa on ni bil meni… Ampak ne mislim bit z enim samo zato, da ne bom sama, ker se mi zdi malo… brezveze. Naj povem še to, da nism kot večina ostalih, ki se v enga FUL “zaljubijo”, potem čez 1 al pa 2 mesca pa je že naslednji tisti, v katerega so se FUL “zaljubile”… Ne vem, mogoče sem čudna, ampak meni je bil en tip všeč od…decembra 2002, maja 2003 sm ga zadnjič vidla, in zdej julija 2004 še vedno dobim mravljince če pomislim nanj… Pa tud tega nism razumela nikoli – kako lahko en (al pa ena) reče: “Dej no, ne vem za koga naj se odločim!” A ne odloča to ljubezen???

Najlepša hvala vsem za odgovore pa za nasvete, je blo vse lepo prebrat!
LP, Adrijana

Adrijana ko berem tvoje poste me ful name spominjas..pa bi ti samo rada rekla da ne delaj istih napak kot sm jih jaz in to je da ne powes fantu da ti je vsec..zaradi tega ker potem nic ne more bit..vem da je tezko in da se bojis tvegat..ampak ves kako je sele grozno ko leto kasneje od tega fanta ki ti je bil tako noro vsec da si bla tud ti njemu vsec pa da se on tud ni upal nc naredit konkretnega…in potem je blo ze prepozno.

miss_Bee, po moje pa za to ni kriva postava, ker poznam veliko punc, ki nimajo “idealne” postave, ampak so malo bolj “močne”, pa imajo vseeno fanta, in to takga v redu fanta. Tko da po moje tistga, ki te bo imel rad, ne bo motilo, če boš imela 10kg preveč ali pa 10 premalo. Ne vem no, tud jst nism “manekenske” postave, pa si vedno rečem, da taka pač sm in če me bo kdo imel rad, me bo imel točno tako kot sm.

Ja ja Adrijana, zadela si žebljico na glavico.
Sej nisem rekle, da si lezbika.Sorči, ampak………..mogoče.Če si pa tko prepričana v svoje, ja to je tisto pravo in prav imaš, ko praviš, da je ljubezen tisto pravo.
A ti lahko povem, kaj je meni rekel dedek.Definicijo ljubezni:
“Ljubezen je en velik travnik, na katerem se pasejo sami osli”.

Ampak šele sedaj vidim, da se je totalno motil 🙂 🙂
Tudi Hribovc je totalno zaljubljen iz dneva v dan bolj.
Pa ti verjemi zelo privoščim veliko sreče, vsaj kanček tistega kar imam sam.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Adrijana, mlada si še, nič sekirat, bo prišel en ta pravi, bo. Pa če ti je kdo všeč, mu vsaj namigni, če že nočeš narediti prvega koraka, vidiš, fantje, ki so bili meni všeč, so vedno vedeli, mogoče ne takoj, potem pa sem jim nekako dala vedeti, največkrat ni bilo nič iz tega, samo če ne pokažeš, potem je verjetnost še manjša. Ne bit žalostna, sanjariš o fantu pa lahko mirne duše, zdaj poleti, ko smo vsi bolj sproščeni, pa se ti lahko zgodi prijetno presenečenje…

nic se sekirat… jaz sem star 23,sveze samska(smrk..)po 5mesecih zveze z prvim fantom… In tudi prvic sem se poljubljala sele z njim..pa me je prej tudi ze majckeno zrlo to-toliko stara..pa nic izkusenj…
Ampak res drzi,da je bolje pocakat na dobrega,kot pa zgrabiti prvega,ki pride,samo da nisi vec samska8ali s ehuje-nedolzna)… Potem bo tudi manj razocaranj(cerav garancije,da jih vseeno ne bo,ni).. jaz sem mislila,da bo slo z mojim ex vse ok..sele po 1mesecu spoznavanja in kofetkov ipd,sva zacela(sem ga hotela bolje spoznat prej-vsaj malo)…pa tudi ni slo…

Sedaj tudi pogresam lepe strani zveze.. ampak mislim,da je se veliko kul fantov na svetu,boljsih kot moj ex..in tudi zame bo kateri.. le ven med ljudi je treba..in sklepati nova poznanstva(to sedaj jaz zase nacrtujem..domov pac ne pride noben:-)

Evo pa se pridružujem tudi jaz. Star sem 21, pa še vedno nimam punce. Problem je namreč v tem, da sem vedno dosedaj naletel na ene res malo čudne ženske in se nisem hotel zaplesti v zvezo. Hitro človek ugotovi s kom ima opravka (vsaj v večini prmerov). Tko da tudi jaz mislim da je bolj počakati, kot pa biti v zvezi s komer koli a ne? Trudil se bom še naprej iskati in biti vztrajen, pa bomo videli če bo trud poplačan… Kdo ve, mogoče mi je pa usojeno ostati celo življenje sam???

LP

Imam eno fejst prijateljico – lušno, simpatično, aktivno, nasmejano. Stara 30, pa še nikoli ni imela fanta. Nikoli se ni še z nobenim za roko držala ali poljubljala. Pa se ne sekira kaj dosti. Pravi, da bo že prišel pravi. Jaz se strinjam z njo.

New Report

Close