Najdi forum

babica praznuje, mi pa…

Fantje in punce, na pomoč.
Naša babi bo v kratkem praznovala abrahama. Naj povem, da je naša zlata babi, skrbi za našega sončka že skoraj dve leti in je….v glavnem….najboljša je.
Tako enkrat med stavki smo izvedeli, da jo je pustila na cedilu ročna ura. Takoj sem se vrgla v iskanje, porabila dva meseca, da sem našla to, kar bi ji želeli podariti ob abrahamu. Se mi zdi, da bi ji bila pisana na kožo. Imela sem idejo o veeeeeelikem šopku, v njega “skrito” uro,…ah, res sem že imela izdelano vse skupaj. Zdaj pa je vse skupaj padlo v vodo. Zvedela sem namreč da bo uro dobila po drugi strani. Pa neeeeee, res sem razočarana, sem jo že videla na njeni roki.
In zdaj….že zaradi razočaranja in vsega ostalega enostavno nimam niti male ideje, kaj zdaj. Kaj naj iščem, kje naj začnem. Slike ne pridejo v upoštev, ker jih nima kam obesit. Zdravilišče, kaj pa vem. Za dve osebi bi me prišel kak vikend paket že če 50 jurčkov. Ima kdo kakšno idejo mogoče? Rešili bi mi življenje, res.

babi pri 50 ! to je se zelo mlada zenska!! kaj pa nakit…kak lep prstan…mogoce kaksna “fensy” obleka… mogoce izlet s katamaranom v benetke ! ta ni tako drag… zdravilišče pa “prihrani” za 70-letnico!:) lp petra

Tina,hej! Sem ti ze pisala,pa sedaj vidim,da post ni bil sprejet.

Vem,da si razocarana.Drugic se zavaruj tako,da objavis,kaj mislis ti kupiti.

Petra ti je ze dala nekaj idej.

Jaz bi ti svetovala kak moderen kos nakita,ki si ga sama ne upa kupiti.Tega smo babice ponavadi vesele.Vedno mislimo,da za nekatere reci imamo prevec let.Ce pa nam kdo kupi,vidimo,kako je OK.

Tudi kaksna posebno lepa svetilka za njen koticek,je lepo darilo.Jaz si ravno ogledujem eno,ki mi ke zelo vsec.

Ker je zlata babi in ker jo imas rada,sem prepricana,da bos znala prav izbrati. Kar pogum in lep dan Babi

New Report

Close