Najdi forum

V MOČ SVOJIH MISLI?

… in ali bi poskusili sledečo metodo:

Zvečer, se v miru odpravite k počitku, nekako sami pri sebi naredite še “inventuro” preteklega dne, si ustvarjate sliko sledečega dne, že malo načrtujete in zadajate naloge, … Zagotovo se vam zgodi, da ostajajo kljub naprezanju, da bi rešili vse težave, da bi našli vse odgovore na vaša vprašanja, le-ta kljub vsemu odprta. Skoraj zagotovo.

No in ko pridete do prvega problema, ki ga želite rešiti, do problema, za katerega bi radi čim hitrejši in čim boljši odgovor, poskusite sledeče:

pred spancem, ko ste umirjeni, zaprite oči, v mislih vzamite v roke list papirja (lahko je obarvan – naj vam bo všeč) in pisalo in napišite vaše vprašanje na ta list. Lahko napišete celo pismo! Lepo ga prepognite, vstavite v kuverto, zalepite in odnesite do najbližjega nabiralnika. Skozi odprtino vrzite svoje pismo.

Ne boste verjeli! Lahko se vam zgodi, da že naslednje jutro, dobite signal, odgovor ali celo pravo rišetev za napisano zadevo!!!

Pišem zato, ker sem se o tem prepričala! Nejeverna sem poskusila metodo opisano v eni izmed kjig o osebni rasti in biti pozitiven …. in požela rezultate.

Funkcionira! Želim, da bi tudi vam.

Ne!

Cestitam Prima!
A kaj, ko so ti prirocniki pisani le za ljudi, ki zive brez totalnih lastnih idej in se ne znajo pogovarjati s starejsimi, modrejsimi, hi, hi….:-)) LP!

jz pa vem da je dobr če predn greš spat premislš kva se je dons zgodl pa kva morš jutr narest
k res lahko kašno rešitev najdeš

Najlepse in najbolj spokojno se spi, ce zvecer v postelji, preden zacnes steti ovcice, pohvalis SEBE osebno, ker si storil to in ono dobro, to in ono super in odrines to, kar nisi storil prav uspesno…..”Ej, danes sem pa to tako fino speljala…..” In ko zjutraj vstanes, zacnes misliti z jasnimi mislimi na vse tiste probleme, ki se jih bos moral lotiti tako ali tako….Popijes kavico ali cajcka, pa mleko ali karkoli ze in kar mimogrede: “Ideja!”……
Pase za duso in telo bolj, kakor utrujen od crnega dne mozgati se pred spanjem to in ono….
No, ja, izjeme kakor vedno potrjujejo pravila pac…:-)) LP!

Če v nekaj resnično verjameš, se ti to prej ko slej tudi izpolni …

Prima,

bom probala.

Lp

Probaj, sam ne obupat že kar na začetku. Se poznaš vse zadeve o vztrajnosti in vajah…

Srečno!

Prima,

poznam in hvala.

Jest se posluzujem druge resitve. Zjutraj se v polsnu lahko zdrdram cel kup formul, ki si jih prejsni dan sploh nisem mogel zapomnit.

Probleme pa velikokrat resujem v sanjah. V t.i. lucidnih, ko nimas spon. Ponavad je pa tako, da resitev pride sele ko si pripravljen nanjo in nic prej. 😉

New Report

Close