Najdi forum

spoznavanja na morju

pozdravljeni.spet imam eno vprašanje, ki je dokaj običajno in na katerega bi še sama lahko odgovorila.vendar bi vseeno rada slišala vaše izkušnje in mnenja.na morje grem z družino prav zaprav s starši in mlajšo sestrico jaz imam 17 let sestrica 8(velika razlika).ker ne grem z nobenimi vrstniki in niti moja sestra ni približno enakih let bo spet vse bolj dolgočasno.saj ne…sem človek,ki se rad zabava smeje je dobre volje in bi se znala zabavati tudi z familijo:).glavno vprašanje pa je…kako in na kakšen način pristopit do tipa oz.fanta:) na morju ali do kašne punce, ki kampira tako kot ti recimo zraven tebe…da ga/jo spoznaš(seveda je iz slovenije ali hrvašeke…recimo),da bi preživel počitnice z vrstniki.najlažje je:živjo jaz sm ta pa ta kdo si, s kje si,greš z mano do…itd.vendar za take stvari nism najbol pogumna tako da se obračam na vas kje in kako spoznat vrstnike.
čim več predlogov prosim
lp

vprašanje postavi na forumu Življenje, ah to življenje!

Najbolje, da zbereš pogum in začneš pogovor tako, kakor si napisala.

Draga deklica,to ni nasvet,le majhen komentar.
Imam 11 let mlajso sestro in v tvojih letih mi je njena prisotnost marsikdaj pomagala,vcasih tudi ne.Ampak male sestrice so tako spontane,da se jim tezko upremo. Se vprasanje: kaj se zdaj mladi ne tunkate vec? To je bilo v mojih letih pravilo,seveda so fantje zaceli.Ce nimas poguma potunkati atletsko razvitega fanta,pa skoci ob njem v vodo,da bo fanj posprican.Prepricana sem,da bo skocil za tabo in te potunkal. Potem je dialog tu. ????
Mogoce sklepam narobe,ker se svet zelo hitro spreminja.
Lepo se imej in uzivaj pocitnice s polno paro. Babi

ja seveda se še tunkamo:)

Me zelo veseli,saj se mi je zdelo!Tudi ti se imej lepo Babi

samo ko niso vsi tako dobrosrčni če jim skočiš preblizu:(

Hojla Lizika!
Ce si malce bolj sramezljive sorte, pa poskusi z manjsimi nedolznimi zvijacami, ki obstajajo ze od nekdaj…Npr: zoga, s katero se igras, ti uide pod noge “simpatije”…Pa potem sledi tisti “Oprosti!”, pa kar samo stece naprej….
Ali vprasas, koliko je ura…Ali si hoces izposoditi nekaj, kar zagotovo ta in ta oseba ima…..Tako nekako ali pa malce drugace, ce ti le deluje domisljija…
Pa veeeeeliko novih znanstev ti zelim! LP!

naprimer ce bos kampirala zravn ene “druzbe”se mau pozanimi ker jezik govorijo..(da noujo bli ksni poljaki al pa kj tazga..)pol pa sigurno pride trenutk k gres v trgovino(primer)in gre on nasprot in npr recs:”zivjo ti si pa s slovenije. al pa kj tacga, al pa sam pozdravs, drugic bo pogovor ze km steku..ane…..”Jz sm isti princip k ti-zabava, spoznanja, smejanje….zato vedn k se km odpraumo spoznam ksn folk…tko d bos vidla…d je tbest na koncu se bos opogumla glede “spoznanj”:)
have a nice day:)

New Report

Close