Najdi forum

Že dolgo me muči naslednje:

Ko smo bili mi stari 20 let so se nam zdeli 40-letniki resnično stari ljudje. Sedaj ko smo sami v teh letih pa se počutimo še vedno mladostne in prav nič stare. Sedaj so za nas stari 70-letniki. Kaj mislite vi o tem?

Popolnoma se strinjam.

Ugotavljamo isto. Telo se guba, veni, določene zadeve vse bolj visijo, fasadni elementi so vse dražji, ker jih je treba več in več, glava je pa vseskozi enako mlada – le bolj pametna in preudarna se zdi.

Enako, tako je pač življene.

Nič se ni spremenilo. 20-letniki imajo 40-letnike še vedno za stare.

Če pogledam nazaj, ko sem bila stara osemnajst, dvajset let, so se mi že
30-letniki zdeli precej stari. Potem se pa ta občutek nekako izgublja, vedno mlajši
se ti zdijo 40, 50, 60 letniki, ker se tudi sam približuješ tej starosti. Pravijo, da si v resnici star toliko, kot se počutiš. Samo malo nerodno je, ker se kakšen 70-letnik počuti včasih premladega in se lahko hitro osmeši, če se poskuša delati mlajšega.
Jaz menim, da je najbolje, če si zdrav potem tudi let ne čutiš! Lep pozdrav!

Prijateljico sem spoznala, ko sem imela 30 let. Skupaj sva kritizirala tašči, in čez nekaj kratkih let, saj so vedno krajša, mi nenadoma reče: Ti, veš kaj, ko sem spoznala svojo taščo, je bila toliko stara kot sem jaz zdaj. Šokiralo me je.
Od tega je že nekaj kratkih let, in obe sva že v očeh štiridesetletnikov stari, v duši se pa čudiš, vedno si enako mlad.
Enkrat sva šli v trgovino in sva si vzeli v garderobo mini krila in jih poskušali. Skoraj sva konec storili od smeha.
LP

Profesor na faksu je hcerki pa se kateri drugi zelel izkazovati usluge ,po izpitu zapeljati do doma ,povabiti na pijaco…Poleti jo je srecal v Groznjanu in jo je kar nadlegoval.Domov je prisla vsa razburjena in potozila ocetu-velikemu zavezniku v stilu,kaj si pa misli,starec slinasti,kaj pogleduje po mladenkah,kaj ima z mojo precko v laseh… Moz je ostrmel in jo zavrnil,saj ima moja leta,kaj tudi mene tvoje prijateljice vidijo starega? Par dni je tuhtal in ji kar zameril. Pozdrav Babi

New Report

Close