Najdi forum

Ma, kje ste modrejsi starejsi? Pridem vsake kvatre pokontrolirat, a glej vragca…Nikjer nikogar z nobeno novo temo! Ma, kva to dogaja? Uzivate v penziji, pa nimate casa, al kaj? Ce se kje najde kaksna dobra dusa, ki bo to prebrala, naj se kaj oglasi in pove kaj aktualnega! LP vsem modrejsim!

A lahko samo starjši odgovorije?:))

Faca! Ocitno ne, ker si ze odgovoril! Lepo, lepo…In kako to, da si pokukal se sem? Kaksna stran se ti zdi tale, za tiste, ki so ze malce ven iz puberete? LP!

Evo mene. Se javljam na prvi tir haha.

Uživamo v sončku, pa ni časa za klepet tukaj gor. Malo sem pa vseeno pokukala.

Lep dan želim.

Lepo, lepo ti uzivaj na soncku…Pa pridi se kaj! LP! Tudi jaz imam ze jezik do braaaade….Pa grem proti domu!

Vsa premočena prišla z nekega predavanja in laufam naprej ,na koncert v CD.
Uffffffff kakšna vročina pa tale sončev mrk jutri…..

Paaaa..aaaaa je komu dolgčas???? :))))

Živela, Ponca!
Eni res nimamo časa, ker smo v penziji, pa ne zato, ker bi imeli tttttoooooooooooooolk dela, ampak zato, ker smo počasni.
Komaj sem našla pol ure, da sem pokukam sem, ker brez neta skoraj mi živeti ni, moj dragi pa križem gleda in se noče z mano krohotati in biti sočuten, pa malo žalosten, če se komu slabo godi.
LP

Hi, Ponca,

Jaz delam kot zamorc.., od 10 do 18 ur na dan, v sluzbi vse dni, petkom in svetkom .. Ampak na sreco le se pet dni…Tko, da ves zakaj me ni..Bom pa rabil se kaksen mesec, da pridem v normalno stanje.. Drug Tito je prerosko izjavil: “Imamo divnu radnicku klasu!” Mi pa je kolega iz Fracije rekel, da bi pri njih taksno firmo sindikat takoj zaprl.. Jebiga, mi nismo v Franciji, nas sindikat skrbi za postranske dejavnosti..

Uf, kako sem se sprostil, hehe…

Lepo se imej,

prijatelj

Tema: ku-ku – si že slišala kukavce glas, če greš v hosto?

Meni je simpatična, posebej pa privlači pričakovanje da je tu večja verjetnost da naletiš na osebo, katere lastni jaz je hkrati širok in globok oz. po domače rečeno bolj moder.
No ja to je vsaj pričakovanje:))

Ja, Marjana, slisala, slisala…Pogosto sem na taksnih koncih…Lepooo se imej!

OOOOO, sam de si ziv in zdrav….E, je….ga! Vec nas je taksnih, ja…Ce te to sploh lahko kaj potolazi….Ja, dobri, stari casi! Bom kar raje nehala….Drzim pesti, da ti uspe in se slisimo! LP!

Hoj Spela!
Tisto o pocasnosti pa najbrz ze ni cisto vedno tako, kajne?… Bi verjela, da tedaj, ko je treba iz postelje vstati…A to je menda zdravo….Sicer pa sva ze dve, s katerimi slabse polovicke nocejo deliti vse radosti klepetka po netu…Imej se lepo in uzivaj vsak dan! LP!

Ni dogcas, ni….No, zdaj si pa verjetno ze spocita za nove bitke v tem tednu!
:-)) LP!

Seveda smo, kajne? Lepo, da si “nas”….LP!

New Report

Close