Najdi forum

Draga moja neznana prijateljica
Oprosti, da se ti nekaj dni nisem oglasila. Kot verjetno razbereš iz mojega pisanja veš, da še z veseljem hodim v službo, pa tudi doma imamo sedaj ogromno dela (kosimo seno). Zato je moral moj odgovor počakati na dan dopusta (delovnega). Res, da je na forumu o prehrani bolj sproščujoče branje kot tu ali kje drugje, toda glede, da sva midve starejši, no pa včasih tudi modrejši se tudi tu rada oglasim. Posebno, ko se gre za odnose med ljudmi. Imam to srečo, da meni ljudje ne gredo na živce, starejša ko sem bolj sem tolerantna do vseh. To želim tudi mladim snaham in starejšim taščam, pa staršem, ki se ne morejo sprijazniti s partnerji svojih otrok, ki so mlajši od njih, pa vsem drugim. Daj Babi ne vrzi puške v koruzo, le dodajaj svoj lonček modrosti in izkušenj tudi v te “kuharske recepte”, mogoče pa tudi tu storiva kaj dobrega.
Mnogo lepega v tem dnevu in naslednjih ti želi

nona Karolina

draga karolina.

nisem Babi, ampak se strinjam s tabo. Starejša kot sem, (41) bolj sem mila in prijazna. Občudujem svojo najstnico in najstnika, ki si toliko upata in imata še ideale. Uživam v službi z 10 let mlajšimi kolegi.
Z leti se tudi ljubezen in razumevanje do moža poglablja, tako da se veselim starosti z njim. Največja vrednota mi je zdravje in družina.
Življenje je lepo in kratko.
Pozdrav.

Draga Karolina! Lepo te je bilo slisati.Zdaj res vem,da se nisva mogli srecati pri Vipavi,saj si kar nekaj let mlajsa od mene.Moj vnuk ima 13 let in jaz ze uzivam kot upokojenka.” Ne bom vrgla puske v koruzo, saj,jo lahko vrzem se jutri!” je rekla g. Godina.To je zelo lep moto.
Biti toleranten,je res velika vrednota in starejsi kot si,bolj to spoznavas.
Ves,kaj me vcasih razveseli?Ko sem pred blagajno s polnim vozickom pa za mano stoji srednjesolec z malico v roki in ga povabim,naj stopi naprej. Najprej ne more verjeti,potem se zarezi in se mi zahvali.Potem je se prijateljica pa se en prijatelj…Jaz si mislim, pa kaj saj imam cas tudi za kaj takega.Tisti nasmeh mi pomeni veliko in dan je lepsi.
Mislim,da modrost res prihaja z leti,ceprav se mi zdijo mladi ful pametni v primerjavi z mano v tistih letih.
Seno in lunce…Spet spomin! Moja mama ima napisano v rojstnem listu Karolina,toda moj oci jo je od vsega zacetka klical Dragica.
Neznana prijateljica,prezivi skrajno lep vikend in hvala,da si se oglasila babi

obema se opravičujem, da sem vskočila vmes.
lepo pozdravljeni.

Nic hudega,vec nas je ,lepse je!Lahko vskocis se kdaj! Res iskren pozdrav babi

Dragi obe catti in Babi
V pisanju vaju obeh prepoznavam sebe, zato sem vaju zelo vesela. Obema bi lahko rekla: A mogoče to pišem jaz?

Veš Babi razkritje o tvoji mami me je pa prav presenetilo. Tu pa res lahko rečem: Sem to jaz? No, sedaj pa ti razmišljaj!

Pozdrav,
nona karolina

Draga nona Karolina,saj razmisljam ze od takrat,ko sem zagledala tvoje ime.
Malo me je kar stisnilo,pa se vedenje,da zivis na Goriskem.
Neverjetno,kako najdes v nekom,za katerega nisi vedel,nekaj skupnega.Mogoce bova pa res se kak recept tu ponudili.Sicer pa ne najdem vedno pravih besed,ce je
pogovor nabit z negativno energijo.Raje se umaknem.
Lepo nedeljo zelim babi

New Report

Close