Najdi forum

Pozdravček vsem! Še nikoli se nisem peljala s taksijem, zato me zanima kako to gre (pokličeš, koliko časa čakaš da pride, kaj se zaračuna…). + zanima me tudi, kateri taksi je najbolj fajn in poceni v Ljubljani (rabim pa ga tam okrog Letališke ul. v Ljubljani). tnx

Ne bi rada delala reklame, ampak če ti kaj pomaga – obstaja Taxi Srečko, ki daje poseben popust, če ga pokličeš iz mobija (pojma nimam, zakaj), t. j. 041 759 579.
Procedura je taka: pokličeš, poveš, da potrebuješ taksi do tam in tam; nakar te bo operaterka vprašala za tvojo trenutno lokacijo, kamor bo poslala taksi. Za vsak primer jo vprašaj, koliko časa boš morala čakati. Plačaš taksistu ob koncu vožnje.
To je vse.

lp
Modra

PO mojih izkušnjah najhitreje pride, če pokličeš 9700. Za najcenejšega pa velja intecity, tel. 9708.

Živjo,
intersiti bi bil sploh dobra izbira, ker imajo sedež nasproti Cityparka in so blizu Letališke. Tudi poceni so, veš, kateri avto je njihov (beli večji VWji). Operaterka ti pove, koliko časa bo trajalo, da pride (cca 10 minut), čakati te morajo (če te še ni) 15 minut. LP

Taksi Srečko je v redu, če ga najdeš v mestu. tisto oklicu pa ne bo držalo. Meni je dal kartico z obljubo za popust, če ga pokličem po mobiju. in sem ga, ampak je prišel nekdo drug pod isto firmo in odrapnil skoraj dvojno. srečku,ko sem ga našla v mestu, sem plačala 820,00, tistemu zmobija za Srečka pa za enako relacijo 1500sit. Veš, da sem bila besna.

O, hvala, Špela. Bom prihodnjič maksimalno pozorna na to, da me ne ujame kakšen zajedalec.

lp
Modra

New Report

Close