Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši Nakljucje ali provokacija glede UDBA.NET

Nakljucje ali provokacija glede UDBA.NET

Narocnik objave na nam prepovedani strani http://www.udba.net menda pripoveduje nasledno zgodbo:

“V slovenskih političnih strankah nimam prijateljev. Imam pa nekatere, s katerimi simpatiziram,” nam je povedal Dusan Lajovic. Po njegovih besedah čuti simpatije do Janeza Janše, predsednika SDS, ki ga je v intervjuju pred dvema letoma še označil za prijatelja. SDS pa je, kot pravi, “edina poštena stranka v Sloveniji” . Z Janšo se je srečal tudi, ko je bil ta na obisku v Avstraliji.

Sicer pa je Lajovic povedal, da je 51-odstotni lastnik podjetja, ki v Sloveniji izdaja tednik Demokracija, znan kot strankarsko glasilo Janševe SDS. Demokracija zadnja tri leta z Lajovicem vsako jesen objavi velik intervju. Leta 2000 je tako v pogovoru rekel: “Osebno občudujem svojega prijatelja Janeza Janšo in se strinjam z njegovo politiko.” Leto pozneje je izjavil: “Do lustracije v Sloveniji ni prišlo, in to je zamujena priložnost.” V lanskem pogovoru pa je povedal, da bo na predsedniških volitvah volil Barbaro Brezigar.”

Jaz sem zmeden in ne vem ali gre za cisto nakjucje ali spet navadno provokacijo! Pa vi, ki ste starejsi in modrejsi?

To ni naključje, ampak kdo ve kaj. Nekoč sem bila zaposlena na RSNZ, a nisem imela pojma, da so preverjali ne samo mene, ampak celo mojo žlahto in tako smo vsi na tej strani. Po zaslugi UDBA.net sem celo izvedela, kako se je pisala moja prababica, preden se je poročila. Ampak to ni najhujše. najhujše je, da so navedena kazniva dejanja tudi tistih, ki so kot mladoletniki morda kadili travo, kazen je že zdavnaj izbrisana, ampak na te strani je še vedno razvidno, da je nekdo bil kaznovan. So pa še druge zanimivosti. Nek moj soimanjak ima zabeleženih 22 kaznivih dejanj. So pa na spisku vsi, ki so kdajkoli imeli kaj opraviti na RSNZ, četudi samo formalnosti. Očitno je, da mora Janša spet malo razburkati okolico, saj mu popularnost nesramno pada. Da je za tem on, pa je Lajovic tako in tako dal vedeti. Je pa nesramno, da so onemogoćili dostop do strani, ker bi bilo pametno Lajovica tožiti, pa bi bil morda ob Tubo, pa še ob kaj drugega.

Špela, kaj si pa delala na RSNZ? Lahko da si samo pometala?
Sicer pa – normalno, da bo spet Janša vse kriv….Dooooolgčččaaaaaaasssss!

Lepo, da te zanima za Spelino delo. Mislim, da si tako prebral vse o njej in vprasujes le iz lazne vljudnosti, hehe. Glede na stil pisanja me namrec mocno asociiras na tistega Miho, ki je pred leti hodil s metuljckom in enim polnim kovckom dosjejev po parlamentu..

Tako si pronicljiv da me je kar strah. Pa sem mislil da me nihče ne bo prepoznal, kljub metuljčku.

Jo, Miha, pazi na zdravje! Ves, pa tudi jeza dviguje pristisk, se posebej, ce te najbolj prizadenejo “politicne” zdrahe, taksne ali drugacne…..
Ti zagotavljam, da Spela na RSNZ ni le pometala, kajti med pometanjem je zelo tezko utrgati si cas, da spoznavas se kako delujejo racunalniki. In s placo pometacice bi tudi tezko investirala v tehniko in znanje, da bi prisla do te stopnje, ko se lahko oglasi se na kaksnem forumu….Torej, easy boy…Easy! LP

Nisem rano pometala, ampak neke škatle gor pa dol nosila.

Očitno nekatere vzburi že samo misel na g. Janšo, g. nadškofa ali “nedaj Bože,” omemba Boga. Pa tudi, če jih ne. Eden od teh treh je prav gotopvo kriv. Če ne vsi trije.
Česa so že krivi?

Pometala ravno nisem, ker nisem uspešno opravila strokovnega izpita za snažilko. So bila težka strokovna vprašanja npr. da oznaka 00 pomeni stranišče, oznaka WC stranišče na splakovanje, če je to napisano z rdečim pa stranišče za komuniste. Tega se u šol nismo učil, pa nism vedla. Pol so mi pa rekl, da lohk škatle gor pa dol nosm, če sem bil zelo pridna, pa sem lahko šefu skuhala kavo.
Vidš, da sm mela zlo važno službo.

Samo ljudje s posebnim nadnaravnim cutom najdejo v tej temi omembo Boga! In ti Mik si ga nasel, ceprav ni z besedo nikjer omenjen! In ne samo to. Le res velike gresnike preganja misel, da se je vse zarotilo proti njim in vidijo v sveti trojici namesto Kristosa njegovega namestnika nadskofa in namesto svetega duha predsednika SDS!..

Sv Pavel Kološanom med drugim napisal:
“Tudi vi ste nekoč živeli v hudobnih delih, v razumu odtujeni in sovrazni. Zdaj pa vas je bog spravil s seboj po njegovem telesu iz mesa , prek smrti, da bi vas privedel pred svoje oblicje svete, brezgrajne in neoporecne, ce le ostanete utemeljeni v veri in trdni ter se ne pustite odtrgati od upanja evangelija, o katerem ste slisali..”

Mik, ti si ze postal sluzabnik evangelija, dopusti se nam gresnikom, da ga sami najdemo!

In zakaj bi ga bilo pametno tožiti?

So bile pizze v škatlah?

Ne vem.

Odgovor: Ker je v svojem prepricanju, da dela za SVOJ narod dobro delo, poleg vseh krivih in morda samo udelezenih, se namocil v isti sod dreka (vsaj po moji oceni) kaksnih 900 000 Slovencev. Vse prekrskarje od leta 45 (kde je onaj Teran?), vse kmete in krscanske aktiviste in vse, ki so iskali sluzbo v za takratno drzavo pomembnih podjetjih in drzavnih ustanovah, za kar je bilo pogoj “varnostno preverjanje vsakega kandidata”!

Samo jaz ga ne bi nikoli zato tozil, ker je nekdo le izkoristil njegovo osebno videnje Slovenije leta 2003 in zdaj uziva v nastali situaciji. Moj obcutek je, da je tisti, ki je prevzel v nocojsnji TV oddaji Trenja advokaturo odsotnega castnega konzula jasno in vsem povedal; dobesedno vse..

Nejeverni Tomazi so zvedeli, da je poleg bunkerja v Borovcu obstajal se Mackov arhiv Mrzlem studencu. pa da so se kolicine arhivov nekoc merile v metrih in po pomebnosti vsebine, in se in se.. Vsem udelezenim vse najboljse, ostalim pa mir na zemlji!

In kako bi bilo,če bi tožili koga od tistih,ki so potrebovali podatke in jih zbirali?Nekateri še danes veselo krojijo slo politiko.Če je mojo pravico kdo kršil jo je tisti,ki je naročil naj vohljajo za mano in evidentiral način mojega življenja.

Žal nisi razumel. Napisal sem samo, katere teme vas najbolj vzburjajo. Preglej forum in preštejej posamezne poste na te teme.
Nisem služabnik evangelija. Sem pa prebral nekaj odlomkov iz Svetega pisma in lahko rečem, da ni vse čisto brez veze. Priporočam v branje, preden boš spet vrgel kamen, dragi prijatelj.

Kot vidis berem tudi SP… in to ne prvic ter zato soglasam, da ni vse brez veze! Morda imas zato celo prav, da me nehote vzburja malikovanje laznih prerokov, ki je pri nas po mojem mnenju ze na meji obsedenosati. Na osnovi tvojega pisanja sem med taksne malikovalce vstel tudi tebe! Vrzen kamen se vcasih pac tudi odbije! Forum ne jemljem kot kakrsno koli merilo, zato nikoli ne sestevam postov po temah. Ce zelis brati enoumje, izberi strankarske strani! Tam ni nihce nicesar narobe naredil in ni za nic kriv! Vsi hvalijo tiste, ki so ti pri srcu, torej prava idila..

Spela,
iz zanesljivih virov vem, da je vecinski lastnik Tube ameriski multimiljonar in je denacionalizirana in prodana.Tudi tukaj so mediji priredili (prikrili) resnico.
Alenka

New Report

Close