Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija ŠE ENO OBVESTILO, da ne pozabimo!

ŠE ENO OBVESTILO, da ne pozabimo!

Moderatorka Tanč je več kot pridna, ažurna in hitra pri odgovorih. Bolj kot to pa je pomembno to, da se vsakemu zelo posveti in potrudi s strokovnim nasvetom. Zaradi tega si želimo, da bo še dlje časa z nami.

PROSIM, uporabljajte iskalnik, če je bilo na to temo že kaj napisanega in bodite natančni pri postavljanju vprašanj, ker obstaja nevarnost, da jo zasujemooooo! Potem pa bo … kaj? Nehala bo.

Tanč, hvala za tvoje delo in prispevek k pomoči ljudem v zdravstvenih dilemah. Res sem vesela in ponosna na to, da ste naša sodelavka.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala, Andreja,
zaenkrat kar gre.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Ga. Tanč. Najlepša hvala ker ste pripravljeni sodelovati.

Sem mamica treh otrok, tako da mislim, da bom slej ko prej potrebovala tudi jaz vašo pomoč oz. mnenje.

Hvala še enkrat in lep dan.

New Report

Close