Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vročina

Vročina

Hčerka je stara 5 let in pol. V nedeljo zvečer je imela vročino 37,8°. Stuširala sem jo z mlačno vodo, potem je padlo dol na 37°. Včeraj je bila celi dan v redu, živahna in brez vročine. Ponoči spet je dobila in sem izmerila 37,8° ter dala Lekadol. Zjutraj ni imela več. Ne toži o kakšni bolečini, sem jo vprašala če jo kaj boli a nič ne boli. Naj grem k pediatrinji, ali počakam? Kaj bi lahko bilo? Vnaprej hvala za pomoč in odgovor! Lep sončni pozdrav iz Štajerske

Lep pozdrav, Rebecca!

Počakajte še kakšen dan, če nima drugih znakov. Lahko gre za virozo z bifaznim potekom (najprej kak dan vročine, potem nič, potem ponovno). Če pa bo ponovno povišana tmperatura še jutri npr., pa se le odpravite k zdravniku, da se ob odsotnosti drugih znakov pregleda kri in urin. Izključiti moramo vnetje sečil, včasih pa tudi angine tako potekajo in se otrok sploh ne pritožuje zaradi bolečin pri požiranju.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close