Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija KAŠELJ IN PLAVANJE že jutri

KAŠELJ IN PLAVANJE že jutri

Sin star 9 let že približno 5 dni kašlja.Prve dva dni je bil suh kašelj. zdaj pa že 3 dni kašlja mokro oz. kot bi se izkašljeval. Naj povem, da je alergik na travne pelode in žita. Trenutno zaradi cvetenja prejema claritine, nasonex in po potrebi kaljice opatanol. Rada bi vaše mnenje kaj naj naredim, ker jutri začnejo s plavalnim tečajem v šoli. Naj ga pustim na plavanje ali je bolje da je kakšen dan doma. Še to, ponoči ne kašlja, samo podnevi. Hvala za vašo pomoč in mnenje.

Lep majski pozdravček

Pozdravljeni!
Če otrok kašlja in nima drugih znakov infekta, sploh pa, če je kašelj povzročilo cvetenje oz. alergija na cvetni prah in otrok v bazenih nima težav, lahko gre na plavanje.
V kolikor pa je zadeva začela s prehladom in morebiti povišano temperaturo, torej kot infekt, pa bi morda še kakšen dan,dva raje počakali.

Upam, da bo užival, voda je zakon.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Pozdravljeni!

Najlepša hvala za tako hiter odgovor.
Zdaj ga bom z lažjim srcem pustila na plavanje. Res je kot kaže samo povezava z alergijo, ker ni imel temperature in tudi prehlajen ni bil.

Lep dan vam želim!

New Report

Close