Najdi forum

Najprej lep pozdrav in vse pohvale za ta forum!
imam pa eno vprašanje in sicer,če mi lahko napišete tedenski zelo nizko kalorični jedilnik zdrave prehrane.rada bi shujšala 5kg.Ni veliko ampak ravno to preveč.Se trudim na vse pretege pa ne gre.naj vam povem da nisem debela ampak na morju sem šla 5kg gor in se jih ne morem več rešit.(brez telovadbe prosim)
najlepša hvala in lep večer!

Dejzi,

Tukaj odgovarjam predvsem na vprašanja in svetujem. Neizvedljivo bi bilo vsakomur, ki me vpraša… kar napisati dieto. To vzame zelo veliko časa in truda. Za kaj takšnega potrebujem tudi veliko več informacij, kot si mi jih napisala. Če imaš resne glede sestave jedilnika, mi piši na moj email [email protected] pa se lahko glede tega dogovoriva.

Vseeno pa se moraš zavedati, da je hujšanje brez telovadbe… v bistvu neke vrste stradanje, še posebej pri zelo nizkokaloričnih dietah. Prehrana v jedilniku je lahko še tako zdrava, ampak naglo zmanjšanje števila kalorij… pomeni, da bo teža ki jo izgubiš 2/3 mišične mase… ostala 1/3 pa zaradi izgube vode in maščob. S takšnimi dietami je možno shujšati le nekajkrat, vsakič težje…

Najbrž sem komu tečen, ko vedno ponavljam… da je treba spremeniti način življenja. Večina bi rada spremenila sebe, svoj videz, svoj izgled in težo… ne da bi za to bila pripravljena kaj spremeniti v svojem življenju. Tako se ne rešuje problemov. Ne želim jemati volje nikomur, ampak vsak mora biti pripravljen sprejeti dejstvo… tisto, ki ga najraje ne bi slišal… in to je, da je zelo težko se znebiti odvečnih kilogramov, dosti težje kot pa jih je pridobiti.

Pripravljen sem pa pomagati z nasveti vsakomur, ki ima za to voljo in resen namen.

LP,
Goran

New Report

Close