Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija materina znamenja

materina znamenja

po telesu imam ogromno materinih znamenj, ena so še prav posebno velika. pred kratkim sem bila pri enem znanem dermatologu, vendar sem bila prav presenečena nad njegovim odnosom do pacientov. pričakovala sem, da se bom slekla in da me bo pregledal, on pa mi je narekoval nek tekst in predpisal le neke kreme in kopeli ter me želel naročiti za naslednji obisk. če ga ne bi sama vprašala, če me ne bo pregledal, sploh ne vem, če bi me. pokazala sem mu največje znamenje, veliko 0,5 x 0,5 cm, ki poleg tega še štrli vstran. takih malo večjih štrlečih imam nekje 7-8. dvignil mi je majico in mi pogledal še ostale ter me vprašal, ali bi si jih želela odstraniti. seveda sem bila za in smo določili osem takšnih za odstranitev. nato je izpadlo, da odstranitev posameznega stane 20.000 sit. 160.000 sit se mi zdi ogromno, in po pravici povedano toliko denarja nimam. sedaj me pa zanima, ali stroške odstranitve teh znamenj ne more kriti zavarovalnica?

Pozdrav!

Znamenja , ki so potencialno sumljiva lai nevarna , lahko odstranimo z napotnico, vsa znamenja, ki pa jih nekdo želi odstraniti , ker ga motijo, pa ne gredo na koncesijo.
kakšna so ena in kakšna so druga pa ne morem razložiti na ta način, vsekakor so manj nevarna znamenja nad nivojem kože, brez pregleda pa ne morem oceniti za kaj gre.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

vendar ali ni sumljivo, da me sploh ni želel pregledati, saj je vendar vedel, zakaj sem prišla k njemu. ko sem ga vprašala, ali me ne bo pregledal, mi je odvrnil, da sem neučakana. pri tem dermatologu je baje vse samoplačniško, ne glede na to, ali je znamenje sumljivo in nevarno.

New Report

Close