Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija pike na penisu

pike na penisu

lp.
star sem 24 let
Imam problem, na glavi penisa se mi pojavljajo majhne bele pikice, ki se nato spremenijo v male ranice(so neboleče ), pojav sem prvič zasledil pred dvema letoma in odšel k splošnemu zdravniku, ta me je napotil k dermatologu vendar preden sem prišel na vrsto je od pikic ostalo bolj malo, dermatolog mi je vzel vzorec (obris) in pregledal kri, izvidi so bili uredu in pikice so čez čas zginile. vendar so se mi kmalu zatem zopet pojavile?
Imam resno partnerko, ki pa je pri obisku ginekologinjie ugotovila da ima neko glivično vnetje nožnice, zato sva oba dobila neke tabletke in še kremo canesten za moj penis.
pojedla sva tabletke in od takrat seksava s kondomom tako da preskok glivic iz nje naj ne bi bil mozen, pomagalo pa ni za dolgo.
pred kratkim so se zopet pojavile in sem jih zravil s dektarinom ali kanestenom po dveh do treh tednih so zopet zginile in sem mislil da je ze uredu a so se mi po mesecu dni zopet pojavile…..
Ne vem kaj naj bi to točno bilo vendar bi se jih rad znebil za včnno.

lahko vam pošljem tudi kakšno sliko v primeru da moj opis ne zadostuje.
lp. v pričakovanju vašega odgovora

Pozdrav!

Vzrok so lahko res glivice, bolj verjetno pa gre za infekcijo s herpesom.

Brez pregleda bo težko točno postaviti diagnozo.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close