Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija rožnate bradavice

rožnate bradavice

Pozdravljeni!

Že kar nekaj časa imam na levi dojki bradavico, ki je rožnate oz. malinaste barve.Takšna je tudi njena oblika. Najprej je bila to majhna rdeča pikica, ki pa se je počasi začela večat. Manjšo imam tudi na stegnu. Mama jih ima prav tako, vendar po celem trebuhu in v večjem številu. Skrbi me, da se ne bi odrgnila in bi to imelo kakšne posledice. Kaj sploh je to? Je nevarno, če se sončiš?(seveda se zaščitim s kremo).

Pred leto dni sem si z nedrčkom odrgnila lepotno piko na hrbtu in je krvavela. Nato sem jo namazala z Bepanthenom. Kolegica iz medicine mi je priporočala, da si jo grem odstranit, ker je baje nepravilne oblike, nepravilne pigmentacije in malce izbočena. Kam se lahko obrnem brez napotnice in koliko stane poseg?

Hvala za odgovor in lep poletni dan!

Eca

Pozdrav!

Če gr eza rdeče spremembe, so verjetno hemangiomi, ki niso nevarni.
Posebna terapija ni potrebna.

Seveda brez pregleda težko postavim diagnozo.

Znamenja je možno odstraniti tudi pri nas, z napotnico ne stane nič, samoplačniško pa s histološkim pregledom tkiva 37000,00 sit.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close