Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija luskavica

luskavica

pozdravljeni!
rada bi se obrnila še na nekoga izmed vas da mi pomaga!pred dvema mesecema so se mi prvič v življenju (starosti 26 let) pojavile majne pikice po koži ki so se zelo hitro razširile po celem telesu v lišaje!na dermatološkem oddelku so mi postavili diagnozo luskavica!poslali so me na terapijo puva katero bom po mnenju zdravnika lahko končala ta teden!vendar opažam da se mi že sedaj pojavljajo nova torišča katera sem pokazala tudi zdravniku pa mi je dejal da bomo z terapijo končali in da naj si doma torišča redno mažem z kremo daivonex!zato bi rada dobila mnenja vas kako ste si pomagali pri tej bolezni!kaj ste uporabljali pri tuširanju, mazanju in podobno!

se zahvaljujem in upam da dobim od vas kak dober nasvet ki mi bo prišel v življenju prav saj je moje stanje kože nazadje bilo zelo problematična!!!

hvala vsem iz srca!

js se mažem in perem s kremo in šamponom phytoskin in se mi je kr umiril, pa sonce pa morje mi tut pomaga. drgač pa enim pomagajo tut kake mineralne kopeli…kaj pa vem… ma vsakmu kej druzga al pa sploh nč

Obrnite se na Dominika GOLENHOFEN, Energetski center 01/2831-485.

New Report

Close