Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija rdeč flek na nosu

rdeč flek na nosu

Lep pozdrav!

Pred kakšnim mesecem sem bil pri vas na pregledu zaradi težav z aknami na obrazu, takrat ste mi predpisali clinofug ter klimicin t, akne so se v tem casu umirile, nove se ne pojavljajo, madezi od prejsnih pa so že skoraj izginili.

Že ob pregledu sem imel na konici nosu majhen rdeč flekec, takrat sem mislil da je to ostanek od kaksne akne, zato vas nisem spraševal kaj je s tem. Sedaj pa ta flekec ratuje vedno bolj rdec, tudi okoli njega je koza postala bolj rdeča, lisasta in mastna, vidne so tudi povečane pore, majhne bunkice in ogrci. Tudi okoli nosu se mi koža zelo masti in ob korenu nosa se mi vidijo drobne žilice in rdečica. Takih sprememb nisem do sedaj še nikoli opazil. Že nekaj časa se po nosu mažem s kremo cicalfate vendar ni opaznega izboljšanja. Upam, da mi boste lahko iz navedenega kakorkoli svetovali.

Hvala za odgovor in pomoč!

Pozdrav!

Lahko da gre za razširjene žilice?, ki so posledica vnetja, stiskanja, mozoljev….

Pokličite in se naročite ponovno na pregled.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Na mestih kjer so sedaj vidne žilice, to je okoli nosa nisem imel aken. Pričakoval bi tudi izboljšanje stanja, vendar se je v zadnjih tednih samo poslabšalo. Koža je tudi nenormalno mastna še posebej okoli in na nosu.

Pri vas že imam rezerviran datum, to je enkrat sredi septembra.
Mi priporočate, da se oglasim prej če je to spoloh mogoče glede na čakalne dobe pri pregledu na napotnico.

Hvala in lep pozdrav

Pozdrav!

Septembra bo kar v redu, ker čez poletje žilic ne odstranjujemo.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close