Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija fibrom pod verruco seborrhoico

fibrom pod verruco seborrhoico

Pozdravljeni!

Pravkar sem bila pri dermatologu, ki mi je odstranil izrastek pod dojko. Sprva je bil prepričan, da je to samo “papilomatozna keratoza”, ko pa jo je želel odstraniti (postrgati z žličko), ni šlo vse stran. Pod to “bradavico” je namreč našel “v predelu baze za pšenično zrno veliko trdo izboklino”, ki jo je nato izrezal in poslal na histološke preiskave.

Skrbi me, da bi bilo kaj narobe, zato bi želela le kako mnenje, kaj bi to lahko bilo… vsekakor bodo preiskave pokazale, ko bodo prišli izvidi…
Moj dermatolog misli, da je to bil fibrom.
Zanima me, ali je običajno, da se recimo rakasta tvorba naredi na bradavici ali pod njo?
Doma imam dojenčka in sem zato takoj ukrepala, ko se mi je zazdelo, da se je bradavica povečala(med nosečnostjo) in se pred par dnevi začela luščiti. Upam, da če je kaj narobe, da še ni prepozno…ja..sem bolj panične narave in se nagibam k pesimizmu.
Hvala za mnenje in lep pozdrav,
slamica

Pozdrav!

Težko bi ocenil za kaj re.
Možnost , da bi bila sprememba maligna, je majhna, verjetno pa vam je o tem povedal tisti, ki je odstranjeval spremembo.
Histologija bo pokazala za kakšno spremembo gre.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close