Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija solzenje očesa in…

solzenje očesa in…

od torka sem bila doma, saj sem dobila virus. Nisem imela visoke vročine, vendar me je srbelo telo, občutek ko sem vstala, da me je povozil tovornjak, grlo je bilo rahlo vneto in glava polna gnoja. Vsaj takšni so bili znaki. Bila sem doma, počivala in ko mi je bilo danes, v petek malo bolje, sem presenečena opazila, da se mi solzi samo levo oko in žgečkalo me je v levi nosnici. Pa nisem mogla verjeti, da bi se me lotil prehlad, počistila sem po tleh, posesala in odstranila stvari, ki bi lahko bili alergeni, saj sem alergik na hišni prah, pršice, razno hrano itd. Bilo je neznosno, tudi, če sem ležala ni ponehalo. Vzela sem tableto proti alergiji in ni nič pomagalo. Mislila sem, da bo minilo.
Šla sem k dežurnemu, a tam je bila takšna gneča, da sem se vrnila domov.

Rada bi le še rekla, da imam izpuščaj, podkožni mozolj, med ustnico in nosom.Malo sem ga opraskala. Veka očesa je rahlo rdeče barve, nos imam še naprej zamašen.

Mi lahko razložite, kaj bi to bilo.

Hvala.

Pri virozi so vsi našteti znaki značilni.
Zdravljenje je simptomatsko torej kapljice za nos, za oči….

Če se stanje ne umiri , bo pač treba obiskati svojega zdravnika, ne vidim pa razloga za urgenco.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close