10 TOP najboljših klimatskih naprav v Sloveniji

Oglasno sporočilo , 19. maj 2022
Novice
Powered by:
Foto: Pravaklima.si

Ste tudi vi v procesu izbiranja okolju prijazne in visoko zmogljive klimatske naprave, s pomočjo katere bo bivanje v vašem domu pravi užitek tudi v najbolj vročih poletnih dneh? Potem ste na pravem spletnem naslovu! V tokratnem članku vam predstavljamo TOP 10 klimatskih naprav v Sloveniji.

Prijetno ohlajen dom, v katerega z veseljem vstopate tudi v največji vročini, zagotovo predstavlja neprecenljivo zatočišče. Ustrezno klimatska naprava pa pri tem sanjskem scenariju igra pomembno vlogo. Torej, na kaj vse je potrebno biti pozoren pred nakupom klimatske naprave?

Prijetno ohlajen dom predstavlja neprecenljivo zatočišče.

Postopek izbire klimatske naprave

Foto: Pravaklima.si

Pri izbiri klimatske naprave je ključno, da klimatska naprava ustreza potrebam vas in vaših prostorov. Pri tem je potrebno biti pozoren na to, da je njena energijska učinkovitost zadostna za potrebe izbranih prostorov in ima vse potrebne tehnične funkcionalnosti.

Torej, pri izbiri moči klimatske naprave je potrebno upoštevati dejavnike kot so: velikost prostora, število ljudi, ki prostor uporabljajo, in sama lego prostora.

Velik plus pri izbiri klimatske naprave je tudi faktor varčnosti, saj bo le ta pomembno vplival na dolgoročne stroške, povezane s klimatsko napravo.

S klimo zmanjšajte vlažnost doma

Vas zanima, kaj vse so plusi uporabe klimatske naprave? Kar nekaj bi jih lahko našteli …

Pa vzemimo konkreten primer: visoka vlažnost v prostoru je tesno povezana s pršicami in plesnijo – gre za dejavnika, ki lahko izjemno škodujeta zdravju. Ena izmed najpomembnejših zdravstvenih koristi uporabe klimatske naprave je zagotovo tudi zmanjšana vlažnost v prostoru in posledično boljši zdravstveno-bivalni pogoji.

Klima izboljša delovno zmogljivost

Klimatska naprava poleg ohladitve prinaša tudi mnoge druge ugodnosti – med drugim poglavitno prispeva k boljšemu spancu v najbolj vročih poletnih dneh in skrbi za boljšo delovno produktivnost. To še posebej občutijo vsi tisti, ki delo od doma nadaljujejo tudi po kovidni krizi.

Klima omogoča telovadbo na domu

Še eden iz med mnogih plusov namestitve klimatske naprave je olajšano gibanje in dihanje ter brezskrbna telovadba na domu tudi med poletnimi meseci. Klimatska naprava namreč poleg hladnega prostora za gibanje zmanjšuje tudi tveganje za dehidracijo.

TOP 10 klimatskih naprav v Sloveniji

Foto: Pravaklima.si

Dvomov, ali je nakup klimatske naprave smiseln ali ne torej ni! Da bi vam olajšali izbiro in pospešili proces odločanja, smo glede na ocene zadovoljnih uporabnikov za vas pripravili seznam top 10 najboljših klimatskih naprav v Sloveniji. Gre za seznam, ki lovi ravnotežje med najboljšo kakovostjo in ceno!

  1. Klimatska naprava MSZ-AP Standard znamke Mitsubishi Electrics – številka ena na trgu med klimami! Glede na energetsko učinkovitost, stilsko dovršenost in ceno velja za najbolj optimalno izbiro.
  2. Klimatska naprava MSZ-LN Luxury znamke Mitsubishi Electrics – ustvarjena, da navdušuje! Gre za dizajnersko linijo, ki z vrhunsko učinkovitostjo, naprednimi funkcijami in sofisticiranim dizajnom navdušuje še tako zahtevne uporabnike.
  3. Klimatska naprava PRODIGY znamke Kaysun – varčna in stilsko dovršena, dosega visoko energetsko učinkovitost in omogoča optimalno uporabo v vseh letnih časih.
  4. Klimatska naprava FTXA Stylish znamke Daikin – inovativnost, združena s sodobnim dizajnom in najbolj napredno funkcionalnostjo za maksimalno udobje.
  5. Klimatska naprava VITAL znamke Cooper&Hunter – zares odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
  6. Klimatska naprava MSZ-FT znamke Mitsubishi Electrics – vsestranska izbira za manjše prostore, ki omogoča učinkovito ogrevanje ter napredno filtracijo zraka za prijeten dom in vedno čist zrak.
  7. Klimatska naprava SEZ-M znamke Mitsubishi Electrics – gre za priročen dizajn, ki ga zlahka vgradimo v spuščen strop. Odlikuje jo tudi učinkovito delovanje z DC invertersko tehnologijo.
  8. Klimatska naprava NORDIC Arise znamke Samsung – gre za pametno klimatsko napravo, ki omogoča konstantno udobno temperaturo brez neprijetnega prepiha. Čista klimatska zmaga!
  9. Klimatska naprava MSZ-HRK Smart znamke Mitsubishi Electrics – gre za cenovno dostopno, a energetsko izredno učinkovito klimatsko napravo, ki vsakemu domu nudi maksimalno klimatsko udobje.
  10. Klimatska naprava WINDFREE Pure znamke Samsung – omogoča učinkovito hlajenje stanovanjskih prostorov s pomočjo elektrostatičnega filtra Pure 1.0 in s tehnologijo Wind-free, ki zagotavlja čist in svež zrak.

Odlični klimatski pogoji so nedvomno pogoj za kakovosten in miren vsakdan.

Potek montaže klimatske naprave

Dobavni rok in čas montaže klime sta zelo odvisna od povpraševanja po klimatskih napravah. Predvidoma od konca maja do konca avgusta je povpraševanja na trgu največ, zato se v poletnih mesecih lahko dobavni roki in montaža malce zamaknejo in podaljšajo.

Predvidoma pa roki za dobava klimatske naprave (ob nakupu le te prek spleta) trajajo nekje od 3 do 7 dni, predvideni roki montaže pa so nekje od 7 do 10 dni. Za točne podatke se pozanimajte pri izbranem ponudniku.

Idelano klimo boste našli pri Pravaklima.si

Si želite klimatske naprave priznane blagovne znamke z odličnim energetskim izkoristkom v kombinaciji z ugodno ceno še danes?

Potem vam priporočamo, da se pri nakupu nove klime obrnete na spletno trgovino Pravaklima.si – vrhunskega spletnega ponudnika klimatskih naprav. Pravaklima predstavlja napredno spletno trgovino, ki poleg kakovostnih naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje zagotavlja kakovostno storitev in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Svetovanje na najvišjem nivoju in ugodne cene za vrhunsko kakovost so nedvomno velika konkurenčna prednost podjetja. To pa še ni vse – po izbiri naprave se njihov doprinos še ne konča … Zagotavljajo tudi razvejano mrežo dobaviteljev in monterjev po celotni Sloveniji, kar omogoča odlično poprodajno izkušnjo in olajšan proces nakupa.

Ekipa Pravaklima tako poskrbi za vse – od svetovanja do kakovostne montaže s strani usposobljenih monterjev!

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,313
26.02.2024 ob 10:49
296,429
26.02.2024 ob 09:07
113,518
26.02.2024 ob 10:24
Preberi več

Več novic

New Report

Close