Najdi forum

Vceraj so me dobili pri kraji.. in sicer vzela sem nakit v vrednosti 20€.. varnostik me je najdeu zunaj trgovine in me odpeljau v njihovo sobo. tam sem pocakala na policaje. naredili so mi zapisnik. tudi sefica je bila prisotna zdraven, podala svoje podatke, vzela neki list, policaju se podpisala in dobila kopijo. Jaz sem vse priznala in po koncanem zapisniku mi je policaj rekeu da ce bom zelila spremeniti zgodbo grem lahko na policijsko postajo in podam novo izjavo. klicou je tudi neko tozilko, da ji je povedau da bo narediu zapisnik.
vzela sem ta nakit in ga po koncanem postopku tudi odsla placat.
zanima me, ce grem lahko v zapor? ce bom dobila kaj kazni? in ce bom dobila kaksno koli posto domou (tam sem dobila celoten zapisnik).. sem pa pounoletna.

Hvala za odgovor.

Aja pa v koliksnem casu naj bi prejeli kakrsno koli posto na dom?

Ne sekiraj se. Ne bo ti hudega, boš pa dobila kazen za plačat pa kartoteko. Lahko, da zaradi tega ne boš nikoli imela težav, bo pa to zagotovo problem pri zaposlitvi tam, kjer boš potrebovla potrdilo o nekaznovanosti.
Odrasti.

V kolikšnm času pa se kj dobi kakšna koli pošta na dom?
V kakšnm znesku se bo kj to vrtel?
Sicer mi je pa tud ena kolegica rekla, da če to prvič nardiš, da ponavadi do kr zavržejo in se ne spuščajo kam globlje… je to kj res?

Hvala za vse informacije..

New Report

Close