“Po vadbi spijem le mleko”

Na tržišču je nov proizvod, namenjen rekreativnim športnikom za obnovo izgubljene energije med izvajanjem…

Zagovarjanje stališča »Zdrav duh v zdravem telesu« se držimo tudi v našem uredništvu. Vsak po svojih močeh, času in sposobnostih, se ukvarja z eno od športnih aktivnosti. Bodisi je to sprehod, tek, igranje košarke s prijatelji ali pa vzpon na bližnji hrib.

Zavedamo se, da vsako telo po naporu potrebuje regeneracijo, četudi smo le rekreativci, je beljakovinski napitek  potreben za obnovo mišic. Predvsem po neaerobni vadbi, torej z utežmi in podobno, je le- ta še kako priporočljiv.

Na prodajnih policah sem odkrili nov izdelek, namenjen rekreativnim športnikom, ki pomaga pri regeneraciji mišic po športu.

milk-642734_960_720

Po teku

»V toplejših dneh, se namesto na fitnes, raje odpravim v bližnji rekreacijski park Mostec, ki mi poleg dobrih 30 minut teka omogoča tudi izvajanje vaj na orodjih, ki so postavljena po Mostecu. Ravno pravšnja oblika vadbe, ki poleg kardio treninga, omogoča tudi nekaj raztezanja in vaj z lastno težo. Ker rad tečem neobremenjeno, brez odvečnih nahrbtnikov in torb, si izbiram tako dolge poti, da zmorem brez vode, ki jo popijem šele na koncu, v avtu.

Mostec1

Odkar sem odkril Alpsko mleko Aktiv Plus, ki je bolj bogato z beljakovinami kot običajno mleko, svoje telo nagradim z omenjenim napitkom, ki se mi zdi idealen za moj način rekreacije. Poleg tega, da nadomestim izgubljeno tekočino, zaužito mleko s svojimi sestavinami delno omogoča tudi regeneracijo mišic. Zdaj je mleko Aktiv Plus moj redni spremljevalec pri vseh športnih aktivnostih, na fitnesu, bazenu ali na vrhu hriba …«

Fitness in bazen

»Kar nekaj dni je bilo Alpsko mleko Aktiv Plus moj spremljevalec ob vseh aktivnostih med tednom in moram priznati, da se počutim zelo dobro, za povrhu pa je tudi odličnega okusa. Zdaj si lahko moj najljubši zajtrk, ovsene kosmiče s sadjem,  z lahkoto pripravim z mlekom Aktiv Plus.«em

Namig:

Kdaj piti Alpsko mleko Aktiv Plus?

  • Najbolje po rekreaciji, ker vsebuje 40 % več beljakovin kot običajno kravje mleko.
  • Primeren je za vsakodnevno uživanje, še posebej za športno aktivne.

Koristi, ki jih ima Alpsko mleko Aktiv plus za uporabnike:

  • prispeva k rasti mišične mase in
  • pomaga pri regeneraciji mišic po športu.

Priporočam ga vsem rekreativnim športnikom, ki se zavedajo, da je trening povezan tudi s pravilno prehrano.

Po izboru uredništva

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,461
30.03.2024 ob 10:27
296,866
12.05.2024 ob 22:25
112,987
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close