Hiša učinkovite rabe energije

anonimni uporabnik, 07. april 2014
Ostalo
Danes, ko imamo vsi polno vsakodnevnih opravkov, je še posebaj pomebno, da smo dobro organizirani in opremljeni. Pri Petrolu si dom prihodnosti lahko omislite že danes. Pripravili so celovito ponudbo vseh energentov za dom na enem mestu, vse skupaj pa povezali in nadgradili še s spletom tako, da lahko z enim klikom upravljamo in nadziramo porabo energentov.

Vsa energija pod eno streho

Petrol je že desetletja najpogostejša slovenska izbira pri nakupu energentov, danes pa edini ponuja celovite energijske rešitve in združuje vso energijo pod eno streho. Tudi v turbulentnih časih Petrol ostaja zanesljiv partner in svoje vrhunske energetske strokvnjake daje na razpolago tudi vam v obliki brezplačnega energetskega svetovanja za vaš dom.

Pod-eno-streho-Petrol

Nadzorujte porabo energentov in upravljajte svoj dom

Eden najpreprostejših načinov za znižanje računov je zaznavanje in zmanjševanje nepotrebne porabe energentov. Petrol želi porabnikom priskrbeti informacijo o trenutni porabi in s tem omogočiti nadzor nad porabo in stroški. Informacija o trenutni porabi nam pomaga, da spremljamo, koliko energije porabimo, in po potrebi spremenimo naše navade.

<br<

Porabe energentov seveda ni možno izničiti, saj objekti za delovanje potrebujejo energijo. Naš namen ni, da prenehate uporabljati energijo, želimo le, da je ne porabljate po nepotrebnem. Najpomembnejše pri merjenju porabe energije je, da ste venomer seznanjeni s tem, koliko trošite v danem trenutku. Aplikacija prikazuje tudi, koliko bi ob trenutni porabi trošili v enem dnevu in koliko v enem mesecu. Z majhnimi spremembami lahko na preprost način ogromno prihranite. Redno spremljajte porabo in kmalu boste spoznali, kako lahko je prihraniti pri stroških. Izklopite luč, ko zapustite prostor, in preverite, za koliko ste zmanjšali porabo. Izklopite napravo tudi takrat, ko je v stanju pripravljenosti, in preverite, za koliko ste zmanjšali porabo.

 

Paket Monitel je osnova za pametni dom, saj lahko z dokupom različnih senzorjev ter daljinsko vodenih stikal in žarnic nadzirate praktično celoten dom kar preko računalnika, pametnega telefona ali tablice.
Kako deluje, si lahko ogledate na www.monitel.si, kjer smo za vas pripravili testni uporabniški račun (uporabniško ime: petrol geslo: petrol).

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,461
30.03.2024 ob 10:27
296,866
13.05.2024 ob 10:08
112,987
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close