Zvočni SPA

Uredništvo, 30. december 2013.

S posebnimi instrumenti najdite harmonijo v svojem življenju

Kako deluje zvok?

Fizika nas uči, da je pomembno načelo zvoka resonanca – to je sposobnost vibracije, da se preko nihajnih valov širi na druga telesa, v katerih sproži podobno vibracijo. Zvočne vibracije sprožijo gibanje zračnih molekul, ki prodirajo na vse, kar dosežejo. Vsaka celica v našem telesu se lahko odzove na zvok iz okolice, torej je zvočni resonator. Na zvočne vibracije se odzovejo tudi telesni sistemi ter čustvena, mentalna, duhovna stanja zavesti, kar torej pomeni, da smo neprestano v interakciji z vsem.

Stanja teles lahko spreminjamo in uravnovešamo s pomočjo svetega zvoka, s pomočjo resonance.

Človek sprejema zvok skozi celotno bitje, preko ušes, kože in kosti. V vsaki celici se s poslušanjem določenega zvoka spreminja njeno stanje in preide v harmonijo vseh teles. Med poslušanjem in zvočno terapijo lahko zaradi teh delovanj ljudje vidijo oblike, svetlobo, barvo, geometrične znake in ostalo, kar pomeni, da so vstopili v drugačno stanje zavesti. Poslušalec lahko vzpostavi stik z izvorno energijo, ki je v njem samem, kar prinaša občutek povezanosti z vsem, kar obstaja, občutek spokojnosti, radosti in ljubezni. Bolezni počasi izginjajo, saj se vzpostavlja v telesu naravna harmonija.
(Opozorilo: Zvok ni nadomestilo za posege tradicionalne medicine.) Takem zvočnem delovanju pravimo zdravilni zvok.

Zakaj zvočni center?

Že dolgo časa se ukvarjam z glasbo, s plesom, v zadnjih devetih letih pa tudi z zvokom. Vse bolj spoznavam, kako deluje zvok na naše psihično in fizično počutje ter doživljam notranje spremembe z dvigovanjem vibracij, ki jih povzroča čist zvok, skupaj z notranjo namero.

V zadnjem času se je pojavila potreba po čistem prostoru, kjer lahko ljudje že s prihodom dvigujejo svojo vibracijo, hkrati pa se je pojavila potreba tudi po instrumentih, ki jih želijo ljudje poskusiti.  Delavnice, srečanja in vse potrebno je pomembno, da ponovno začutimo sebe. Zvočni center je namenjen prav temu, podpori in globoki sprostitvi ter transformaciji ljudi s posebno vibracijo instrumentov.

Kako nastaja zvočni center?

Z velikim veseljem vam sporočam, da se Zvočni SPA kreira… Novi instrumenti so že prišli, tokrat posebna kristalna pojoča posoda Angel’s happiness, s posebnimi Swarovski elementi in z nemškim certifikatom! 🙂  Izjemen zvok, ki je zelo čist, omogoča preiti v visoke vibracije zelo hitro.

V tem času se ukvarjam še z najemom prostora, tako da vam vse podrobnosti pošljem kmalu.

Še vedno pa lahko donirate, saj boste s tem podprli večji in boljši prostor!

Kliknite TU in pristavite svoj prispevek! Rok se izteka…

http://www.indiegogo.com/projects/project-sound-spa/x/146694

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 17:31
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close