Že 4000 diplomantka Višje strokovne šole DOBA Maribor

Diploma in diplomantka na DOBI

To je Kristina Prodan iz Kopra, diplomantka programa Poslovni sekretar. Tako kot 3999 drugih diplom je tudi Kristinino delo praktično naravnano.

Priporočilo prijatelja, zanimiv predmetnik in možnost online študija so bili ključni razlogi, zakaj se je pred dvema letoma odločila za študij na Dobi.

Višja strokovna šola DOBA ima največ diplomantov v Sloveniji in pestro izbiro študijskih programov

V zadnjem času se vse več posameznikov odloča za študij v dveletnih višješolskih študijskih programih. Zavedajo se, da danes na trgu dela štejejo predvsem praktična in uporabna znanja. In prav to je tisto, kar ponujajo v kar sedmih višješolskih strokovnih programih na Dobi.

Preberite tudi: Biti žena, mama, zaposlena in študentka

Izberite študij zase in zaupajte strokovnjakom na DOBI, kjer imamo z online študijem že 20-letne izkušnje.

TOP online programi po izboru študentov so:

Poslovni sekretar (možnost tudi brezplačnega študija za zaposlene)

Naučili se boste ustrezno komunicirati s poslovnimi partnerji doma in v tujini. Usposobili se boste za enostavna računovodska dela in spoznali sodobne aplikacije, ki vam bodo olajšale pisarniško poslovanje, prav tako boste pridobili osnovna znanja iz gospodarskega prava. Na urniku boste imeli le en predmet hkrati. Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Velnes

Edini študij velnesa, kjer boste spoznali vsa področja velnesa: zdravo prehrano, telesno aktivnost in sprostitev. Pridobili boste podjetniška in menedžerska znanja za vodenje velnes centrov in se usposobili za vodenje svoje dejavnosti. Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Informatika

Spoznali boste organizacijo elektronskega poslovanja in si pridobili znanja za postavitev lastnega informacijskega okolje za e-business ter se seznanili s protokoli, varnostjo, plačilnimi modeli . Naučili se boste uporabe WordPressa, ki je eno izmed bolj razširjenih orodij za postavitev spletnih strani in sistemov za e-poslovanje (e-trgovina, B2C).

Med študijem bomo za vas organizirali gostujoča predavanja z zanimivimi gosti. Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Svetovanje o študiju

Pokličite ali pišite naši strokovni sodelavki Petri Hanžel in se dogovorite za termin svetovanja osebno ali po telefonu 02/ 228 38 76. Preverite tudi možnost brezplačnega rednega študija za zaposlene!

Veseli bomo vaših vprašanj. Spoznajte nas na informativnih dnevih 5. februarja, 15. in 16. februarja.

O avtorju

Uredništvo