Zavarovani v novo šolsko leto

Uredništvo, 06. september 2013.

Vožnja s kolesom, tekanje po travnikih, igranje nogometa – otrokom se venomer lahko pripeti nezgoda, čeprav je vse le igra, od katerih nadobudneži odnesejo le praske in odrgnine.

Vožnja s kolesom, tekanje po travnikih, igranje nogometa – otrokom se venomer lahko pripeti nezgoda, čeprav je vse le igra, od katerih nadobudneži odnesejo le praske in odrgnine. S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja otrok in mladine, ki ga ponuja Zavarovalnica Triglav, boste preprečili finančne posledice v primeru nezgode vaših otrok. Poskrbite za varno šolsko leto in vanj stopite z brezskrbnimi koraki.

kuza-pazi-1-640Nezgodno zavarovanje predšolskih in osnovnošolskih otrok, ki ga lahko sklenete za otroka do dopolnjenega 14. leta starosti oziroma do končanja osnovnega šolanja, krije posledice nezgod, ki nastanejo v vsakdanjem življenju, doma ali v tujini, v prostem času ali pri športu (tako rekreativnem kot tudi v primeru, da so otroci registrirani člani kluba). Če jih ne moremo obvarovati pred nezgodami, lahko poskrbimo vsaj za varnejšo prihodnost. Ker nezgoda ne pozna počitnic in ker nesreča odpira oči.

Varni tudi med počitnicami

V Zavarovalnici Triglav se zavedamo, da je bolje preprečiti kot zdraviti. Tako lahko izbirate med različnimi kombinacijami zavarovalnih kritij in premij, ki so prilagojene otrokovim potrebam in starosti. Dnevno nadomestilo se izplača za obdobje, ko je otrok v vrtcu ali šoli prisoten, a ima zaradi mavca ali opornice imobilizirane ude, ter za čas zdravljenja poškodbe, oskrbljene s šivi. Dnevno nadomestilo velja do največ 200 dni nesposobnosti opravljanja šolskega dela. Če vaš otrok zaradi zdravljenja posledic nezgode pristane v bolnišnici, pa vam poleg dnevnega nadomestila izplačamo tudi nadomestilo za bolnišnični dan. Novost v letošnjem letu pa je kritje stroškov zdravljenja, med katere štejemo stroške pregledov, preiskav, fizioterapije in druge stroške zdravljenja, ki so nujni in so predpisani s strani zdravnika ter jih mora zavarovanec plačati sam. Letna zavarovalna premija se giblje od deset do 33 evrov. Nezgodno zavarovanje velja tudi med počitnicami.

Kuža Pazi vsak dan

Zavarovalnica Triglav je tudi letos v sodelovanju z Mladinsko knjigo Založbo prvošolčkom ob začetku novega šolskega leta podarila 22 tisoč rumenih rutic, da bodo vidnejši in zato varnejši na cesti. Za dodatno varnost otrok je prvi šolski teden skrbel tudi Kuža Pazi v vlogi prometnika. Maskota Zavarovalnice Triglav je v prvih dneh šolskega leta pred več kot 55 osnovnimi šolami po vsej Sloveniji male nadobudneže pospremila čez cesto na poti v šolske klopi. Še posebej veselo je bilo na Jesenicah, v Žalcu in Kopru, saj se je Kuža Paziju pridružil še Lipko – maskota letošnjega evropskega prvenstva v košarki v Sloveniji, katerega glavni sponzor in uradna zavarovalnica je Zavarovalnica Triglav. TV spot s celotno prometno dogodivščino lika Kuža Pazi, ki si je letos nadel tudi novo preobleko, si lahko ogledate na spletni strani .

Naj bo druženje vaših otrok z vrstniki varno, da boste tako kot Kuža Pazi brezskrbno, nasmejano in po pameti korakali v novem šolskem letu. Prava zabava je cela glava.

Akcijsko nezgodno zavarovanje otrok in mladine, ki ga starši sklepajo ob začetku šolskega leta za tekoče šolsko leto, je cenejše od letnega nezgodnega zavarovanja otrok in mladine, ki se ga lahko sklene izven akcije. Zato izkoristite akcijsko ponudbo in sklenite nezgodno zavarovanje za šolsko leto 2013/14 že danes oziroma do 31. 10. 2013. Če boste akcijsko nezgodno zavarovanje sklenili preko spleta na www.triglav.si, vam bomo priznali 10-odstotni popust.

triglav-otrosko-banner-1

 Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,420
07.07.2021. ob 00:49
284,471
12.07.2021. ob 21:25
110,190
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close