Podaljšan rok za prijavo na razpis »Iščemo mlade upe« do 6. maja 2014

Uredništvo, 25. april 2014.

Zavarovalnica Triglav je podaljšala rok za prijavo na razpis do torka, 6. maja 2014, namenjen mladim in nadarjenim posameznikom s področij športa, umetnosti in znanosti v okviru projekta »Mladi so varnost naše prihodnosti«.

ZT logoZavarovalnica Triglav je podaljšala rok za prijavo na razpis, namenjen mladim in nadarjenim posameznikom s področij športa, umetnosti in znanosti. Gre za nadaljevanje projekta »Mladi so varnost naše prihodnosti«, v katerem so v lanskem letu finančno podprli kar 13 mladih upov. Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, je zanje namenil sredstva v višini 60 tisoč evrov.

Razpis za leto 2014 je objavljen na spletni strani www.mladi-upi.si in www.triglav.eu. Rok za oddajo vlog je podaljšan za dober teden dni, in sicer:

– če boste prijave poslali, jih priporočeno oddajte na pošti najkasneje do ponedeljka, 5. maja 2014,
– če boste prijave prinesli na naslov Zavarovalnica Triglav, Miklošičeva 19, Ljubljana, jih na recepciji oddajte najkasneje do torka, 6. maja 2014, do 10. ure dopoldne.

K prijavi vabijo nadarjene mlade, ki delujejo na področju športa, znanosti ali umetnosti, so stari od 16 do 18 let, v svoji panogi izstopajo iz povprečja in imajo skupaj s svojim mentorjem ali trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

S tem želi zavod Vse bo v redu, ki ga je Zavarovalnica Triglav ustanovila z namenom upravljanja in izvedbe družbeno odgovornih dejavnosti, na pomoč priskočiti mladim posameznikom različnih talentov, znanj in ambicij ter prispevati k temu, da bodo lahko bolje razvili svoje potenciale. Lani je finančno podporo za športno delo in lažje nadaljevanje uspešne športne prihodnosti v višini 60 tisoč evrov prejelo 13 posameznikov.

Razpisna komisija bo med prejetimi prijavami na osnovi meril razpisa pripravila ožji izbor prijavljenih kandidatov. V ožji izbor bo uvrstila do 20 mladih obetavnih posameznikov iz športa, umetnosti in znanosti. Med kandidati, ki se bodo uvrstili v ožji izbor, bo sredstva prejelo najmanj 8 talentiranih mladih športnikov, umetnikov ali znanstvenikov:

– najmanj 7 mladih športnikov, umetnikov ali znanstvenikov bo na osnovi dogovorjenih meril izbrala razpisna komisija,
– enemu nadarjenemu posamezniku pa bodo sredstva podeljena na osnovi javnega glasovanja na spletni strani www.mladi-upi.si.

Projekt »Mladi so varnost naše prihodnosti« je lani k sodelovanju privabil 180 športnikov. Njegov namen je med drugim tudi širši javnosti predstaviti nadobudne in perspektivne mlade posameznike iz vse Slovenije ter z njihovimi zgodbami predstaviti pomen spodbujanja in razvoja mladih talentov za prihodnost naše družbe.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
20.06.2021. ob 17:48
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več