Zaupajte nam svoj nasmeh!

Uredništvo, 01. september 2017.

RMC je ena od vodilnih ustanov za nekirurško in minimalno invazivno estetsko medicino ter estetsko stomatologijo.

Rotim medicinski center, krajše RMC, je specializirana ustanova za nekirurške metode estetske medicine in estetsko stomatologijo. Leta 1992 so začeli delovati kot prva zasebna ordinacija dentalne medicine v vzhodnem delu Zagreba. Pozneje so svojo osnovno dejavnost dopolnili še s storitvami s področja estetike in so danes ena od vodilnih ustanov za novo vejo medicine – nekirurško in minimalno invazivno estetsko medicino ter estetsko stomatologijo.

Lastnik, univ. mag. Željko Rotim, dr. dent. med., je ustanovitelj in predsednik Hrvaškega združenja za estetiko obraza Hrvaškega združenja zdravnikov in organizacije South east Europe facial aesthetic sociaty (SEEFAS). Že leta vpeljuje nove trende v panogo ter prireja strokovna izobraževanja in kongrese, povezane z nekirurškimi in minimalno invazivnimi metodami na področju estetike obraza in telesa.

V ustanovi Rotim medicinskem centru, kjer so svoj ugled pridobili s 25-letnim delom na področju dentalne medicine, zadnjih nekaj let pa tudi na področju estetske medicine, dela strokovno medicinsko osebje.

Dejavnosti RMC-ja potekajo na dveh lokacijah.

Stomatološki del se že vrsto let ukvarja z estetsko stomatologijo, t. i. Smile designom, estetsko stomatološko protetiko in implantologijo s širokim razponom vrhunskih dentalnih storitev in skrbjo za zdrave zobe in prečudovit nasmeh. Posebej smo ponosni na dolgoletne izkušnje v dentalni implantologiji, kjer primere izgube od enega do vseh zob rešujemo z metodo all-on-4, s katero pacienti v enem dnevu dobijo začasne zobe, pritrjene na štiri vsadke.

V estetskem delu klinike kot naravno dopolnitev teh dejavnosti ponujamo estetske tretmaje za obraz, pri katerih uporabljamo najkakovostnejša hialuronska polnila, botoks in metode PRP, ter estetske tretmaje za telo s poudarkom na pomladitvi obraza, zategovanju kože na obrazu in telesu ter odstranitvi odvečnih in neželenih oblog na kritičnih delih telesa, ter tretmaje za oblikovanje telesa s pomočjo najsodobnejših radiofrekvenčnih in laserskih metod.

Rotim medicinski center ima tudi svoj izobraževalni center, kjer pod vodstvom strokovnjakov potekajo izobraževanja sodelavcev s področja estetske medicine in estetske stomatologije.

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 10:13
284,312
24.06.2021. ob 10:34
110,163
24.06.2021. ob 10:57
Preberi več