Zakaj se zaposleni vse pogosteje odločajo za online študij?

Uredništvo, 23. februar 2016.

Na srečo danes obstaja sodobna tehnologija, ki nam sicer velikokrat krade časa, a hkrati ima velikokrat tudi to …

Imate tudi vi potrebo in željo po izobraževanju? Veste, da vam bo diploma prinesla pozitivne spremembe v življenju? A takoj za tem se vprašate: Kako naj poleg vseh obveznosti še študiram?

Na srečo danes obstaja sodobna tehnologija, ki nam sicer velikokrat krade časa, a hkrati ima velikokrat tudi to prednost, da nam prihrani čas. In to tako, da nam študij pripelje do nas. Online študij nam namreč omogoča, da študiramo kjerkoli in kadarkoli.

Najpogostejši razlogi, zakaj se zaposleni odločajo za študij so:

 • FLEKSIBILNOST
  Sami boste razporejali čas in tempo učenja. Študirali boste lahko dopoldan, popoldan, zvečer, takrat ko boste spočiti in pripravljeni …
 • UDOBNOST
  Ni potrebno odhajati z doma. Udobno se namestite v domačem okolju. Lahko ste tudi v pižami
 • NIŽJI STROŠKI
  Pozabite na stroške prevoza, vinjeto, parkirnino. Ne potrebno iti v knjižnico ali si tiskati gradiva.
 • NIKOLI NISTE SAMI
  Preko sodobnih komunikacijskih kanalov za vas skrbi ekipa ljudi. S svojim online mentorjem in profesorjem komunicirate praktično ves čas.
 • MREŽENJE IN KOMPETENCE, KI JIH DELODAJALCI CENIJO
  Udeleženci online študija so zagotovo veliko bolj vešči uporabe računalnika in sodobnih komunikacijskih kanalov. Preko forumov, klepetalnic in skozi timskih nalog se povezujejo in mrežijo.

[see url=”https://med.over.net/clanek/nezakljucen-studij-cas-je-za-spremembo/”]Nezaključen študij? Čas je za spremembo.[/see]

Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Vodilni in največji ponudnik online študija v Sloveniji je DOBA. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija.

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Zanimivost: Kar 91 % študentov online študija na Dobi ocenjuje, da je online mentor ključen za njihov uspeh in motivacijo pri študiju.

O avtorju

Uredništvo