Zakaj ob težavah s sluhom v AUDIO BM?

Uredništvo, 22. maj 2018.

Zvok iz okolja (glasba, promet, oglašanje živali …) in izgovorjene besede, ki nam jih drugi posredujejo v živo ali preko audio in video medijev, nam omogoča, da smo v stiku z okolico. Dober sluh nam tako olajša marsikatero situacijo. Tisti, ki slabše slišijo, so prikrajšani in potrebujejo več časa in priložnosti, da prejmejo informacijo. Na srečo obstajajo podjetja, ki svetujejo kako varovati sluh in posredujejo pripomočke, ki vračajo vsaj delni slušni stik s svetom.

V AUDIO BM, ki deluje v 11 večjih slovenskih mestih, so zaposleni strokovnjaki – slušni akustiki, ki so entuziastični, empatični in pripravljeni pomagati. Verjamejo v pregovor, da je v znanju moč, zato se redno izobražujejo in spremljajo novosti s področja sluha in slušnih aparatov.

Svetujejo vsem, ki so prisiljeni zaradi različnih okoliščin varovati svoj sluh ali iščejo pot do boljšega sluha.

Katere so prednosti AUDIO BM:

1 ČAS, STROKOVNOST in DOSTOPNOST
Radi si vzamejo čas in vam strokovno svetujejo v sodobnih ter dostopnih slušnih centrih.

2 BREZPLAČNO TESTIRANJE SLUŠNIH APARATOV
Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru.

3 VRHUNSKA in DOSTOPNA IZBIRA SLUŠNIH APARATOV
V svoji ponudbi imajo priznane in uveljavljene svetovne znamke proizvajalcev kakovostne opreme: UNITRON Kanadsko/Švicarska kakovost slušnih aparatov, ki ima več kot 50 let tradicije in SONIC (ZDA/Švica), ki jih odlikuje izvrstna kakovost slušnih aparatov. Vse to lahko dobite po dostopnih cenah (tudi brez doplačila). Več o bogati in dostopni izbiri slušnih aparatov >>

4 BREZPLAČEN PREIZKUS SLUHA
Brezplačno informativno testiranje sluha. Enostavno, natančno in hitro.

5 VRHUNSKI SERVIS
Za čas popravila nudimo brezplačno nadomestni slušni aparat. Tovarniška garancija 2 leti, garancija na popravilo kar 1 leto.

6 ZAŠČITA UŠES IN SLUHA
Izdelujejo olive za slušne aparate ter izdelke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov, ki so zelo udobni in kakovostni. Izdelki za zaščito pred hrupom imajo tudi certifikat o ustreznosti. Za izdelavo uporabljajo najsodobnejše računalniške postopke, vključno s 3D skenerjem.

7 KAKOVOST ZA DOSTOPNO CENO
Najvišja kakovost za dostopno ceno, ker z vsemi tujimi dobavitelji (v Švici, Nemčiji, Franciji, Danski, Švedski, Španiji in Združenih državah Amerike) poslujejo brez posrednikov.

8 SODOBNA PROGRAMSKA IN DRUGA OPREMA
Uporabljajo najnovejšo programsko opremo za testiranje in nastavljanje slušnih aparatov ter prosto polje s simulacijo zvočnih primerov (govor, glasba, šumi …).

9 BOGATA IZBIRA TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV
Nudijo vam izbiro številnih dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov Unitron.

10 BATERIJE in IZDELKI ZA NEGO, SPLETNA TRGOVINA, AKCIJE
V poslovalnicah imajo ugodne in kakovostne baterije ter izdelke za nego in vzdrževanje. Za nakupe preko spletne trgovine ne zaračunavajo nobenih dodatnih stroškov in nudijo možno plačila na do 24 obrokov.

Poleg naštetega obstaja še več razlogov, da nas obiščete in se sami prepričate o kakovosti in dostopnosti naših pripomočkov in storitev.

Imate vprašanje, ste v dilemi in ne veste, na koga se obrniti? Na voljo vam je svetovalec – Franci Urankar. Vprašajte ga na forumu Slušni aparati in zaščita sluha ali poiščite na http://www.audiobm.si.

Preberite tudi:

Hrup škoduje sluhu in ima druge negativne posledice

Kaj je sluh in kako deluje?

https://med.over.net/clanek/kdaj-je-dobro-zascititi-usesa-pred-vodo/

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,390
12.05.2021. ob 13:12
284,253
17.05.2021. ob 12:55
110,150
12.06.2021. ob 15:43
Preberi več