Zadnja okrepčevalnica pred poletjem: Popravilo napak in večja trdnost v partnerstvu

Uredništvo, 11. junij 2014.

Na temo Popravilo napak in večja trdnost v partnerstvu bo v petek, 13.junij 2014 ob 19.uri zadnja okrepčevalnica pred poletjem.

Zadnja okrepčevalnica pred poletjem:

v petek, 13.junij 2014 ob 19.uri:   Popravilo napak in večja trdnost v partnerstvu

partnerstvo1

Teme v Okrepčevalnica tega leta si sledijo v zaporedju postopnega razumevanja gradnje trdne in varne navezanosti v partnerskem odnosu.  Program v zaporedju naslovov sestavlja celoto, ki sledi temi navezanosti in bližine, kar je temelj za možnost povezovalnega delovanja in intimnosti v partnerskem odnosu. V tem letu se bomo osredotočili na teme, ki gradijo in omogočajo povezanost.

Lokacija Okrepčevalnice je poslovni stavbi PEROZ na Duplici, Ljubljanska cesta 45a, Duplica, Kamnik.

Zemljevidhttp://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=LJUBLJANSKA+CESTA+45+A%2C+1241+KAMNIK&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

Navodila za pot:

  • Če se pripeljete iz Domžal ali Mengša proti Kamniku, pridete na rondo pri Qlandiji na Duplici. Ven greste na prvem izvozu za izvozom za HOFER, po 50m, boste na desni videli trgovino KIK in nato eno veliko stavbo, v kateri je Nova Ljubljanska banka. Za to stavbo takoj zavijete desno na parkirišča, parkirate in greste nekaj metrov (50 do 100) peš ob glavni cesti proti Kamniku. Prva stavba, ki jo boste videli na desni (ob avtobusni postaji) ima en vhod nad katerim veliko piše PEROZ in čez fasado ODDAJAMO PROSTORE.
    Vstopite skozi ta vhod in v tretjem nadstropju imamo lepo dvorano v kateri se bomo družili. Če boste zamujali morate pozvoniti, ker se vrata zapirajo z zatičem. Hvala za razumevanje.
  • Tisti, ki pridete iz gorenjskega konca, zavijete v rondoju v Podgorju proti Arboretumu in pridete na rondo Qlandija, potem glejte zgornje navodilo.
  • Tisti ki pridete iz Tuhinja, Tunjic ali štajerskega konca, se peljite po kamniški obvoznici do rondoja Qlandija in naprej glejte zgornja navodila.

 

knjiga_najstnikiNa Okrepčevalnici je možno kupiti knjigo IZŠTEKANI NAJSTNIKI IN STARŠI, KI ŠTEKAJO.

 

 

Naslednja Okrepčevalnica bo:  petek, 5. september 2014 ob 19.uri na temo Več odprtosti in odzivnosti v odnosu.

 

Lepo vas pozdravljata in vabita, da se jima pridružite,

Leonida Mrgole in dr. Albert Mrgole

Vir: Vezal

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,425
29.07.2021. ob 13:47
284,503
12.07.2021. ob 21:25
110,198
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close