Zadenite YIPPY počitnice – naj se avantura začne zdaj!

Powered by:
Foto: Rauch Yippy

YIPPY in družinski hotel Amarin vas z nekaj sreče lahko pošljeta na nepozabne pustolovske počitnice na plaži.

Yippy bo izžrebal tri srečneže, ki bodo prejeli glavno nagrado – VOUCHER ZA DVA odrasla in dva otroka v družinskem hotelu AMARIN za 3 nočitve v standardni dvoposteljni sobi z dvema dodatnima ležiščema + polni penzion.

Družinski hotel Amarin je hotel za družine, zaradi česar se dobro zavedajo, po čem na dopustu hrepenijo posamezni družinski člani. Plaže, zanimivi objekti, privlačen bazen, wellness in spa, restavracije, igralnice in zabavni programi Amarin Kids Kluba so tu, da se nekateri družinski člani spočijejo, drugi pa utrudijo. Več o hotelu si lahko preberete tukaj.

Četudi se vam glavna nagrada izmuzne, ste še vedno vključeni v boj za pustolovščino, ki vas čaka v udobju vašega doma. Yippy bo žrebal 33 srečnežev, ki bodo prejeli prave pustolovske pakete, ki vključujejo šotor, svetilko, knjižico z nalepkami ter Yippy pijače za okrepitev. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite tukaj.

Foto: Rauch Yippy
Foto: Rauch Yippy

Rauch Yippy razveseljuje otroke povsod po svetu

Rauch je avstrijsko družinsko podjetje, ki se že vse od leta 1919 ukvarja s predelavo sadja. Z leti se je uveljavil na svetovnem trgu, tudi v Sloveniji, saj ponuja visokokakovostne sadne sokove z najboljšim okusom daleč naokrog. 

Yippy velja za eno največjih uspešnic, ki so jo obrodile trte znamke Rauch. Gre za mednarodno blagovno znamko, ki se je uveljavila predvsem med mlajšo generacijo. Tudi slovenski otroci že več let spoznavajo okuse, ki se skrivajo v teh pisanih stekleničkah, ki jih krasi prikupen medvedek po imenu Yippy. 

Yippy velja za eno najljubših pijač slovenskih otrok. Številke namreč kažejo, da je poraba na prebivalca znotraj ciljne skupine približno 20 stekleničk na leto. 

Steklenička Yippy – prava izbira za vsak del dneva

Yippy pokriva različne kategorije sokov – vsi pa imajo eno skupno točko, saj so na voljo v praktični in izjemno posrečeni 0,33l PET steklenički s športnim pokrovčkom, ki ne pušča in ga je mogoče ponovno zapreti. Vsi okusi Yippyjevih sadnih napitkov vsebujejo 12 % sadne kaše. Yippy Icetea brez kofeina ter Yippy Water sta popolni osvežujoči pijači za vroče poletne dni, z Yippy Party otroškim šampanjcem v steklenici 0,75 l pa lahko otroci nazdravijo svojim posebnim trenutkom. Gre za sadno penečo pijačo brez alkohola, a z vrhunsko izkušnjo glasnega odpiranja steklenice za maksimalno zabavo. Vse Yippy pijače so brez sladil.

Foto: Rauch Yippy

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,865
26.05.2022. ob 16:28
286,468
06.10.2021. ob 09:47
110,512
26.05.2022. ob 23:27
Preberi več

New Report

Close