Z vlakom na informativne dneve in na info zajtrk

Uredništvo, 03. februar 2012.

Odločitev za študij ni preprosta. Da bo malce lažja, si privoščite simpatičen zdrav info-železniški zajtrk.

Odločitev za študij ni preprosta, saj ne pomeni le izbire srednje šole in fakultete, temveč tudi izbiro poklica. Da bo odločitev lažja vam na ljubljanski železniški postaji v sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami, Žitom in Delom pripravljamo simpatičen zdrav info-železniški zajtrk.

4196A576-4E30-11E1-8FEC-E45F66B94067

Dodatni vlaki

Za lažjo odločitev svoje nadaljnje izobraževalne poti vas vabimo, da se na informativne dneve odpeljete z vlaki. Ker z vlakom na informativne dneve potuje vsako leto več mladih smo na Slovenskih železnicah na oba informativna dneva pripravili podaljšane garniture rednih vlakov in tudi dva dodatna vlaka. Na ljubljanski železniški postaji pa poskrbeli za simpatično dobrodošlico.

V petek, 10. februarja, in v soboto, 11. februarja, bodo vsi jutranji vlaki proti Ljubljani, prav tako pa tudi tisti, ki se bodo popoldne vračali iz nje, vozili s povečanim številom potniških garnitur oziroma z dodatnimi vagoni.

V petek, 10. februarja, bosta poleg rednih vlakov vozila tudi dva dodatna vlaka. Prvi bo odpeljal iz Celja ob 7.12 in pripeljal v Ljubljano ob 8.31, drugi pa bo odpeljal iz Litije ob 7.50 in v Ljubljano pripeljal ob 8.20. Oba bosta ustavljala tudi na vseh večjih vmesnih postajah.

Vlak 503, ki vozi iz Maribora v Koper, bo oba dni izjemoma ustavljal tudi na postajališču Ljubljana Tivoli, in sicer ob 9.32.

Posebna vlaka iz Celja in Litije v Ljubljano

Oglejte si vozni red dodatnih vlakov iz Celja in Ljubljane.

Zaradi pričakovane gneče vam priporočamo nakup vozovnic v predprodaji. Na vlaku ICS je obvezna rezervacija sedeža.

39AF7FE0-4E30-11E1-9ECF-E45F66B94067

Dobrodošli na železniškem info zajtrku!

Da vaša odločitev nebi bila pretežka in na prazen »želodček« vas bomo v petek zjutraj skupaj z Ljubljanskimi mlekarnami, Žitom in Delom počakali v podhodu ljubljanske železniške postaje, kjer bomo bodoče srednješolce in študente pogostili z zdravim zajtrkom dobrodošlice.

Ljubljanske mlekarne nas bodo razvajale z zdravimi smuthiji, v Žitu bodo poskrbeli za krofe in sladkanje s čokoladnimi roladicami in čisto novimi okusi bombonov Herba. Na Delu pa bodo poskrbeli, da bo ob branju zanimivih člankov pot še prehitro minila.

Obenem vas bo ŠOU Ljubljana seznanil z informacijami, kako do šol, do najcenejših vozovnic in podobno. Predstavniki Slovenskih železnic, pa vam bodo predstavili novo čisto svežo ponudbo za dijake in študente ABOš25&50.

ABOš 25&50 nova posebna ponudba za dijake in študente

Potovanje z vlakom je od 1. februarja, za dijake in študente s šolsko abonentsko vozovnico občutno cenejše tudi na drugih relacijah kot so navedene na abonentski vozovnici. Vse naše potnike s šolskimi abonentskimi vozovnicami (mesečne, polletne, letne) nagrajujemo z novim, privlačnim popustom ABOš 25&50, s katerim vam omogočamo: potovanje po tujini s 25-odstotnim RailPlus popustom in 50-odstotnim popustom za potovanje na katerikoli relaciji v Sloveniji ob koncih tedna in prazniki, ter med počitnicami.

Koncerti, prireditve, zabave in izleti, s ponudbo ABOš niso več nedosegljivi.

Obiščite nas tudi na facebook profilu Grem z vlakom in sodelujte v nagradni igri, ki ravno poteka, mogoče se za nagrado ravno v odpeljete na beneški karneval.

Informacije o ugodnih možnostih potovanja mladih z vlaki Slovenskih železnic so na voljo na spletni strani www.slo-zeleznice.si.

Vsem mladim želimo prijetno potovanje in veliko študijskih uspehov!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,530
02.08.2021. ob 12:25
110,202
02.08.2021. ob 10:28
Preberi več

New Report

Close