Z rastlinskim zdravilom nad prebavne težave

Prebavni simptomi se kažejo na različne načine, zato poskusite naravno zdravilo, ki učinkovito lajša različne prebavne..

Približno četrtina prebivalcev po vsem svetu ima težave s prebavnim traktom. Med te težave sodijo tako bolečine kot neugodje. Pogosto nastanejo v stresnem obdobju, ob čustveni vznemirjenosti, na potovanju, pri spremembah prehrane ali jemanju zdravil, mnogi med nami pa so jih imeli že prej.

Prebavni simptomi se kažejo na različne načine pri različnih ljudeh. Tisti, ki trpijo za slabim ali bolečim prebavljanjem, imajo občutek hitre sitosti, napihnjenosti, po jedi se jim spahuje. Čeprav nimajo nobene organske bolezni zgornjih prebavil, imajo vetrove ter trpijo za slabostjo. Do petnajst odstotkov odraslih ljudi pa se sooča s sindromom razdražljivega črevesa, ki je najpogostejša funkcionalna bolezen prebavil. Ta težava najpogosteje prizadene ženske, mlajše od 40 let. Čeprav te težave niso življenjsko nevarne, so zelo mučne in negativno vplivajo na počutje, kakovost življenja in delovno zmožnost posameznika.

Ali obstaja zdravilo?

Iberogast je naravno zdravilo, sestavljeno iz izvlečkov devetih zelišč, ki zagotavlja učinkovito lajšanje različnih prebavnih težav. Vsebuje izvlečke grenika, angelike, kamilic, kumine, pegastega badlja, melise, poprove mete, mlečnika in sladiča. Ti rastlinski izvlečki vplivajo na temeljne vzroke teh težav. V smernicah in priporočilih za zdravljenje nemškega društva za prebavne in presnovne motnje  je Iberogast omenjen kot edino znanstveno utemeljeno rastlinsko zdravilo.

iberogast_skatla-in-steklenicka_50-ml_slo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Vsebino omogoča Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,395
13.06.2021. ob 13:25
284,278
15.06.2021. ob 19:35
110,156
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več