Preprosto do kredita

Oglasno sporočilo, 28. september 2021.
AktualnoDom
Powered by:
Avtor: Profimedia

Zakaj se odločiti za stanovanjski kredit pri Lonu?

Stanovanjska stiska je zaradi vedno višjih cen nepremičnin v Sloveniji vse večja, najtežje pa do stanovanja pridejo prav tisti, ki ga najbolj potrebujejo, kot so mlade družine in mladi pari. Pri Lonu mislimo na vse, od redno zaposlenih posameznikov in mladih družin do samozaposlenih in drugih, ki stanovanjski kredit težko dobijo zaradi svojega zaposlitvenega statusa.

Eno leto brez obrestne mere? Zakaj pa ne!

V Lonovi ponudbi boste našli stanovanjske kredite z nespremenljivo ali spremenljivo obrestno mero. Obe vrsti kredita lahko sklenete vse do 20 let oziroma 240 mesecev, z variabilno obrestno mero pa celo do 30 let oziroma 360 mesecev. Stanovanjski kredit lahko dobite za nakup nepremičnine, adaptacijo stanovanja oziroma hiše ali investicijska vzdrževalna dela, lahko pa tudi za poplačilo celotne kreditne obveznosti iz naslova predhodno najetega stanovanjskega kredita pri drugi banki ali za izplačilo dednega deleža oziroma izplačilo dela premoženja zakonca ob razvezi zakonske zveze v delu, ki se nanaša na nepremičnino.

Avtor: Shutterstock

Poleg tega, da smo se pri Lonu približali našim strankam z daljšimi odplačilnimi dobami kredita in ugodnimi obrestnimi merami, smo zanje pripravili še posebno akcijsko ponudbo stanovanjskih kreditov.

Ob sklenitvi paketnega računa Zlati paket do konca novembra ponujamo najem stanovanjskega kredita brez stroškov odobritve, tisti, ki bodo sklenili stanovanjski kredit do konca leta 2021, pa se lahko potegujejo za ugodnost enega leta brez obrestne mere.

Avtor: Profimedia

Stanovanjski krediti tudi za samozaposlene

Pri Lonu prisluhnemo različnim željam in potrebam, ki jih naslavljamo z razumevanjem potreb in finančnih zmožnosti naših strank ter zavedanjem, da je vsak dom drugačen in bi bil enak stanovanjski kredit za vse napačen. Temu motu zvesto sledimo tudi v praksi in ne izključujemo nikogar, zato stanovanjski kredit pri Lonu lahko najamejo tudi nekomitenti in samozaposleni.

Če želite izvedeti več o naši ponudbi stanovanjskih kreditov, se lahko obrnete na katerega od naših bančnikov, ki jih najdete v Lonovih poslovalnicah po Sloveniji, lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 04 28 00 777 ali pišete na [email protected], kjer bomo hitro in z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Avtor: Shutterstock

Zakaj izbrati stanovanjski kredit pri Lonu?

  • ugodne obrestne mere
  • daljše odplačilne dobe
  • prilagodljivost banke različnim potrebam in željam strank
  • osebni pristop
  • prijazni in izkušeni bančniki, ki vedno radi pomagajo

New Report

Close