Z Brihtno glavco z lahkoto do znanja in boljših ocen

Uredništvo, 31. avgust 2015.

Z delovnimi zvezki Brihtna glavca šolarji vadijo in ponavljajo šolsko snov, utrjujejo znanje in se pripravijo na teste.

Ste tudi vi opazili, da so na začetku šolskega leta starši skoraj bolj na trnih kot šolarji? Seveda, šolski vsakdanjik pač prinese nov ritem v družinsko življenje, predvsem pa obilo skrbi. Kako ji bo šlo letos? Kako naj ga naučimo učiti se? Bo šlo brez inštruktorjev, ki so v teh kriznih časih kar prevelik zalogaj za družinski proračun? Bomo tudi letos morali z našim šolarjem »preglodati« vso snov novega razreda? Bom spet vse popoldneve sestavljala vaje in pri tem poskušala »iz pet« potegniti zaprašeno znanje osnovnošolske matematike, fizike, kemije …?

Lahko bi odgovorili na vsako vprašanje posebej, pa ne bomo, saj je odgovor na vsa vprašanja enak.

Delovni zvezki Brihtna glavca – da bodo šolarji znali več, staršem pa bo prihranjen kak siv las

Delovni zvezki Brihtna glavca so zasnovani tako, da z njimi šolar vadi, ponavlja in utrjuje znanje, razume tudi zahtevnejšo snov in se dobro pripravi na preizkuse znanja. Prinašajo vrsto zanimivih nalog, stopnjevanih glede zahtevnosti, namige za pomoč pri učenju (postopki in razlaga reševanja nalog), povzetke učne snovi in preglednice, namige za starše in seveda rešitve v sredini zvezka. Vsi delovni zvezki so usklajeni z učnim načrtom. Šolarji bodo z delovnimi zvezki zlahka vadili samostojno, pri čemer bodo zaradi razlag in napotkov za reševanje starši lažje priskočili na pomoč pri kakšnem zares trdem orehu, predvsem pa spremljali njihov napredek (priložene rešitve). Staršem ne bo več treba sestavljati dodatnih nalog za vajo, saj jih je v delovnih zvezkih Brihtna glavca na pretek.

Za vse razrede in 5 predmetov

Delovni zvezki Brihtna glavca so na voljo za vse razrede osnovne šole – od prvega do devetega, in sicer za slovenščino, matematiko, angleščino, fiziko in kemijo, torej za vse predmete, kjer je največ težav in kjer so velikokrat potrebni inštruktorji. Vsi delovni zvezki so ilustrirani in privlačno zasnovani, da šolarje kar najbolj pritegnejo. Posebni zvezki so namenjeni tudi pripravam na nacionalno preverjanje znanja v 6. in 9. razredu.

Brihtna_glavca_banner_660x481

Brihtna glavca na počitnicah

Nekaj zvezkov (1. do 4. razred) je namenjenih tudi ponovitvi in utrjevanju snovi zaključenega razreda med počitnicami. Počitnic je sicer konec, toda tudi na začetku šolskega leta je koristno ponoviti snov prejšnjega leta, zakrpati morebitne luknje v znanju, saj tako šolar lažje sledi tekoči snovi. Marsikdaj starši šele med šolskim letom opazimo, da česa otrok lani preprosto ni osvojil. Takrat so delovni zvezki Brihtna glavca na počitnicah odlična izbira in jih je dobro imeti pri roki.

Brihtna_glavca_banner_Na_pocitnicah

Brihtna glavca za cicibane

Na svoj račun pa bodo prišli tudi cicibančki, ki sem jim počasi iztekajo vrtčevska leta in bodo čez leto ali dve začeli guliti šolske klopi. Delovna zvezka Zabavne naloge o športu (4 ̶ 6 let) in Naloge za kratek čas ( 5 ̶ 7 let) jih postopoma in na kar se da igriv in kratkočasen način pospremljajo v svet črk in števil, spoznanj o naravi, življenju … Da bo kasnejši prehod med šolarje čim bolj gladek!

Brihtna_glavca_banner_Za_cicibane

Zvezke iz zbirke Brihtna glavca najdete v vseh knjigarnah in na www.emka.si. Njihova dodatna odlika je tudi dostopna cena!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
13.06.2021. ob 13:25
284,298
21.06.2021. ob 09:05
110,159
21.06.2021. ob 08:50
Preberi več