Wings for life s triatloncem Matejem Markovičem

Uredništvo, 04. april 2014.

Vabimo vas, da trenirate skupaj s triatloncem Matej Markovičem, ki bo za vas pripravil nekoliko drugačen trening.

Ste pripravljeni na veliki majski tekaški dogodek? Tekaško sezono so nekateri že otovorili, pred nami so lepi spomladanski dnevi in še dober mesec za pripravo na odličen rezultat na WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Vabimo vas, da trenirate skupaj s triatloncem Matej Markovičem, ki bo za vas pripravil  nekoliko drugačen trening.

Njegovo življenje spremlja šport v vseh pogledih, a pri vseh projektih ga vedno žene humanitarnost in želja po pomoči. Matej Markovič je idejni vodja humanitarnega  projekta »10 krogov za 10 nasmehov« na katerem vsako leto preteče 10 maratonov v 10 dneh in z izkupičkom pomaga socialno ogroženim družinam v Sloveniji. Triatlonec, ki je premagal dvojno dolžino Ironmana sledi svojemu sloganu Never give up, ki ga spremlja tako v športni karieri kot tudi na osebni življenjski poti.

Wings-for-life-s-triatloncem

Tekaško druženje z Matejem Markovičem je namenjeno tako začetnikom kot dobrim tekačem, saj bodo tekači razdeljeni v skupine, glede na želje in pripravljenost. Zanimiva trasa, nasveti za izboljšanje tehnike teka in odlično vzdušje bo navdušilo tudi tiste, ki še niso otovorili tekaške sezone. Na treningu bo možen tudi test tekaških copat Salomon in preizkus novih CITYTRAIL™ modelov. Z malo sreče bo en par lahko vaš!

Tek bo potekal v soboto, 5. aprila, ob 13h v bližini Šmarne gore. Tek je primeren za vse vrste tekačev, od amaterjev do izkušenih tekačev.

Vir: www.redbull.com/si

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,553
04.08.2021. ob 20:20
110,204
04.08.2021. ob 20:58
Preberi več

New Report

Close