Vstop v domišljijski svet bo od 26. marca mogoč na 35 prizoriščih po Sloveniji

Med 26. marcem in 9. aprilom se bo v Ljubljani, Domžalah in Sežani odvijal že 14. festival kulturno-umetnostne vzgoje za otroke in mlade BOBRI.

Razveseljeval nas bo od 26. marca do 9. aprila 2022.

Festival prireja Mestna občina Ljubljana. 26. marca ga bodo otvorili v Slovenskem mladinskem gledališču s premierno izvedbo gledališko-pripovedovalske predstave Razcufane zgodbe (koprodukcija Slovenskega mladinskega gledališča in Zavoda Divja misel – Vodnikove domačije Šiška). Končal se bo v Centru urbane kulture Kino Šiška s filmsko-glasbeno predstavo Mišja glasbena hiša v produkciji Slovenskega mladinskega gledališča, Invide, d. o. o., Zavoda Dagiba in Zavoda Godibodi.

Program bodo tudi tokrat sestavljale gledališke, filmske, glasbene in plesne predstave, vodeni ogledi razstav, delavnice in druge dejavnosti za otroke in mlade. Na petintridesetih prizoriščih se bo odvilo kar 120 dogodkov.

Program Bobrov bo letos še posebej posvečen pripovedovanju in ilustraciji. Predstavili bodo nove, inovativne umetniške oblike upodabljanja resničnega in domišljijskega sveta, lastnih misli, čustev in idej in spodbujali aktivno poslušanje in opazovanje okolice.

Vabljeni, da prevzamete brezplačne vstopnice za Bobre

Prevzem brezplačnih vstopnic: sobota, 19. marca, od 11. do 14. ure, Klub Slovenskega mladinskega gledališča, Vilharjeva 11. Prijave na delavnice, vodstva in druge dejavnosti bodo potekale preko spleta. 

Celoten program festivala si lahko ogledate na spletni strani: www.bobri.si.

New Report

Close