Vse za dom – Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus

Uredništvo, 30. oktober 2017.

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče ponovno dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi.

Od 8. do 12. novembra prihajata na Gospodarsko razstavišče ponovno dva sejma, ki ju nikakor ne velja zamuditi. Lanska novost, s katero so sejmu pohištva in notranje opreme Ambientu Ljubljana priključili jesenski sejem Dom Plus, se je izkazala za razstavljavce in obiskovalce kot dobra poteza. Z eno vstopnico po Vse za dom! torej na dva sejma, kjer se predstavlja 177 podjetij iz 13 držav.

In kaj od graditeljstva predstavlja Dom Plus? Vse tisto, kar je vedno aktualno: stavbno pohištvo, ogrevalna in hladilna tehnika ter montažne hiše.

Oglejte si oblikovalske presežke na razstavnih prostorih Ambienta ter na posebnih razstavah, kot so Top ideje, na kateri sveže ideje predstavljajo mladi ustvarjalci, nagrajeni eksponati TOP 5, izbor mizic, stolov, komod idr. oblikovalcev iz Poljske ter avantgardno »odštekani« eksponati Posebnega gosta letošnjega Ambienta – tj. italijansko podjetje Miniforms.

TOP ARHITEKT

Če ste v zagati, kaj izbrati in kam kaj postaviti, se posvetujte s Top arhitekti. In izkoristite 30-minutno brezplačno svetovanje! Z vami bodo strokovnjaki za notranje oblikovanje Helena Bernik in Samo Pajk iz ID studia ter Vesna Mastnak iz studia Prodomus. Zagotovite si svoje mesto s spletno prijavo!

Na vprašanja glede trajnostne gradnje, izbire energentov oziroma načina ogrevanja, pridobivanja nepovratnih sredstev, bivalnega ugodja in odprave nevšečnosti, kot sta vlaga in plesen in še kaj, pa so vam vse dni sejmov na voljo svetovalci Gradbenega inštituta ZRMK in Eko sklada.

SEJEMSKI KATALOG

Načrtujte vaš obisk vnaprej in si prelistajte e-katalog. Natisnjeno različico pa boste prejeli ob nakupu vstopnice.

HAPPY HOUR

Zagotovite si cenejšo vstopnico! Od srede do petka med 12. in 16. uro, v soboto in nedeljo od 16. ure dalje.

Odpiralni čas:

8.–11. november    10.00 – 19.00

  1. november 10.00 – 18.00

Odkrijte trende, poiščite ideje za vaš dom, posvetujte se s ponudniki, izkoristite ugodnosti!

O avtorju

Uredništvo