Vodilni strokovnjaki za prehrano tudi na Med.Over.Net

Uredništvo, 04. oktober 2017.
zdrava prehrana in vadba

Vesna Feelgood in Mario dr. Feelgood dopolnjujeta nasvete, ki jih že nudita Polona Schmitzberger in mag. Iva Verbnik.

Vse se vrti okoli hrane. Zjutraj, kaj bomo na hitro pojedli, med delovnim časom ali bomo našli čas za malico, v šoli otroci razmišljajo, zakaj je spet enaka jed, kot je bila že včeraj, popoldan, kaj zdravega lahko na hitro skuhamo in zvečer o tem, česa ne bi smeli jesti pred spanjem. Ljudje s posebnimi prehranjevalnimi omejitvami imajo svoje izzive in največji izziv imajo tisti, ki se želijo oblikovati svoje telo, pa to neuspešno poskušajo že več let.

Vsaj nekaj odgovorov na ta vprašanja vam na Med.Over.Net poskušamo zagotavljati že nekaj časa, pa vendar so potrebe še širše in večje, zato nam je v veselje, da vam predstavimo Vesno Milenković in Maria Sambolca iz Feelgood, strokovnjaka vsak za svoje področje.

Vesna Milenkovic

Vesna Milenkovic

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih.

Po duši je naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja.

Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ki jih z vami deli na forumu PrehranaPrehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte.

Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi:

“Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.”

Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes Zveze Slovenije. S svojo unikatno filozofijo Feelgood ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet« in utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa ter uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil vam svetuje na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa.

Vesna in Mario dopolnjujeta nasvete, ki jih že nudijo  (Polonin izziv) in mag. Iva Verbnik, univ. dipl. ing. živ. teh. na forumu Prehrana in varnost živil.

Hvala obema za njuno strokovno podporo in vabljeni, da prebirate njune odgovore.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več