fbpx

ePosvet z otorinolaringologom: dr. sc. Igor Fajdiga, dr. med., spec.

Dr. sc. Igor Fajdiga, dr. med., je pred kratkim upokojen specialist otorinolaringologije. V okviru specializacije se je poleg splošne otorinolaringologije usmerjeno ukvarjal s kirurgijo glave in vratu. Objavil je številne strokovne članke in nove kirurške metode. Ob rednem delu se je zadnjih 20 let, kot prvi v Sloveniji, s posebnim zanimanjem posvetil kirurškemu ambulantnemu zdravljenju smrčanja in z njim povezanimi motnjami dihanja.

Področja svetovanja

Posvet z dr. Igorjem Fajdigo priporočamo tistim, ki iščete dobrega in izkušenega otorinolaringologa. Ima 42 let izkušenj. Svetuje pri težavah:

Naročilo na ePosvet

Izberete lahko med 15- in 30- minutnim posvetom na spodaj razpisane termine.

Vabljeni, da se naročite!
V januarju 2021 je kratek posvet za uporabnike Med.Over.Net brezplačen!

30-minutni posvet BREZPLAČNO!

Rezerviraj

15- minutni posvet

Rezerviraj

Dr. Igor Fajdiga se predstavi

Dr. sc. Igor Fajdiga, dr. med.

“Ali veste, da smrči 60 % starejših od 50 let? In, da je smrčanje velika obremenitev za zdravje in bolj škodi smrčečemu kot tistemu, ki ga posluša?

S stopnjevanjem smrčanja se pojavijo zastoji dihanja in resna težave! Slabo vpliva na medčloveške odnose, je vzrok za ločitve, slabo razpoloženje, bolezni in številne nesreče v prometu in pri delu. Ni velike razlike med spoloma, le dame to bolj skrivajo!

Pri obravnavi smrčanja bi poudaril svoje:

Pri delu sodelujem z zdravniki specialisti drugih strok in celo s strokovnjaki izven medicine (na Strojni fakulteti v Ljubljani), s katerimi smo odkrili zanimive značilnosti smrčanja pomembne za njegovo razumevanje, prepoznavo vzrokov in zdravljenje.

Ob težavah s smrčanjem vam lahko pomagam.”

Več informacij o video svetovanje ePosvet