fbpx

Video svetovanje -novo!

Poleg nasvetov preko forumov, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi možnost video posveta s strokovnjaki – ePosvet. ePosvet omogoča možnost Pogovora in posveta na daljavo, ne samo v obliki foruma, ampak tudi v video in avdio obliki.

ePosvet s strokovnjakom Med.Over.Net

Kaj je ePosvet?

Z našimi strokovnjaki se lahko povežete tudi prek varne in tehnološko napredne rešitve na daljavo. EPosvet deluje tako v video kot v avdio obliki, na računalnikih in na mobilnih napravah. Omogoča pogovor z izbranim strokovnjakom kar iz domačega računalnika ali telefona. Rešitev smo pripravili v sodelovanju s podjetjem Medifit.

Kako deluje ePosvet?

Na predstavitveni strani izbranega svetovalca (seznam je objavljen v nadaljevanju), si lahko izberete prost termin in se naročite na ePosvet. Za prvo naročanje je potrebna registracija, kasneje boste že imeli svoj račun in boste samo izbrali termin.

Za ePosvet veljajo stroga varnostna in etična pravila (objavljena spodaj ne tej strani), podobno kot v ambulanti, zato je vaša zasebnost zaščitena.

Ko boste izbrali in rezervirali termin, vam bomo na e-naslov dobili poslali več informacij o izvedbi posveta, tehnične zahteve in napotke za plačilo.

Eno uro pred pričetkom ePosveta boste prejeli opomnik (SMS) in na e-naslov kratka navodila s povezavo do klica. Ob dogovorjeni uri vas bo strokovnjak poklical in posvet se bo začel.

Posveti so pri različnih strokovnjakih v različno dolgih terminih (15 do 60 minut). Krajši termin je bolj primeren za posvet o zelo jasnem problemu. Za bolj kompleksne in / ali nejasne težave, kjer pričakujete tudi razpravo s strokovnjakom, priporočamo, da izberete daljše časovno obdobje.

Čas ePosveta je omejen na izbrani in plačani časovni okvir in ga ni mogoče podaljšati. Zato vas prosimo, da si predhodno pripravite morebitne oporne točke za pogovor in dokumentacijo, ki bi vam in strokovnjaku olajšala prepoznavo težave in bolj tekoče delo.

Kaj potrebujete za ePosvet?

Brskalnik:
Podprte so vse zadnje različice modernih brskalnikov (chrome, firefox, edge, safari,…) . Nepodprti brskalnik pa je internet explorer (vse različice).

Naprave:
Storitev ePosvet teče na vseh tipih mobilnih (Android, iOS telefoni in tablice) ter stacionarnih naprav (PC, MAC).

Kamera in mikrofon:
Za izvedbo ePosveta ne zahtevamo uporabe kamere niti mikrofona na izbrani napravi, to pomeni, da vklopite sami.

Seznam strokovnjakov, ki nudijo ePosvet

Seznam strokovnjakov, ki svetujejo s pomočjo ePosveta – preberite, kako vam lahko pomagajo (Opomba: seznam je v pripravi):

Preklic e-posveta

V primeru, da ePosveta ne bi mogli izvesti zaradi opravičljivih razlogov, vas prosimo, da nas o tem obvestite vsaj 72 ur pred dogovorjenim terminom. V tem primeru imamo dovolj časa, da se dogovorimo glede novega termina ali vam vrnemo denar. Po preteku tega časa, pa vam zaradi narave dela žal termin propade oziroma je tako, kot bi ga koristili.  

Pravilniki in dokumenti

Vprašanja in pomoč

Strokovnjak je član skupine Med.Over.Net strokovnjakov in je s strani Med.Over.Net kot specialist s svojega področja zaprošen za izvedbo svetovanja za vašo izbrano dilemo. Morebitne zaplete pri pogovoru ali izvedbi e-posveta, zato lahko najprej rešujete z njim. V kolikor to ni mogoče, se prosimo obrnite na našo ekipo preko e-pošte [email protected] ali telefona +386 40 464 340 oziroma na sedež podjetja:

Overnet d.o.o.
Letališka 5, 1000 Ljubljana
T: +386 1 520 50 50
E: [email protected]

Imate predlog, kdo bi še lahko bil Med.Over.Net strokovnjak? Pišite nam: [email protected].