Vesna Milenković – Dr. Feelgood, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Uredništvo, 03. oktober 2017.
Ostalo
Vesna Milenkovic

Predstavljamo vam moderatorko na forumih Prehrana in kulinarika, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in Recepti.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorko na portalu in forumih Med.Over.NetPrehrana in kulinarikaRekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte.

Na forumih odgovarja na vprašanja s področja prehrane in priprave hrane.

Vesna Milenković, Dr. Feelgood, svetovalka za prehrano

Vesna MilenkovićVesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih. Po duši je naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja.

Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo.

Ima bogate osebne izkušnje, ki jih z vami deli na forumu Prehrana in kulinarikaRekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana  in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte.

Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat.

Vesna pravi:

“Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.”

Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,494
26.09.2021. ob 09:23
284,987
19.10.2021. ob 15:49
110,292
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close