Večkratni NAJ ginekologinji še vedno najpomembnejše žensko zdravje

Uredništvo, 01. marec 2018.

Večkratni NAJ ginekologinji dr. Tihani Mazalin je še vedno najpomembnejša skrb za žensko zdravje.

Drage dame,

že nekaj časa lahko sledite strokovnim in izobraževalnim prispevkom Ginekološke ordinacije Mazalin, tokrat pa imamo za vas malo drugačno dobro novico.

Od leta 2011 in vse do danes je glavni cilj celotne ekipe Ordinacije Mazalin zagotavljanje zdravstvenega varstva pacientkam na najvišji ravni in razvijanje odnosa med zdravnikom in pacientom na podlagi zaupanja.

Zahvaljujoč vsakodnevnemu delu in prizadevanju celotne ekipe sodelavcev je Ordinacija Mazalin napredovala v Polikliniko Mazalin za ginekologijo in radiologijo in ultrazvočno diagnostiko.

Zdravnica, ginekologinja dr. Tihana Mazalin ob tej spremembi omenja, kako je srečna in hvaležna vsem pacientkam, ki že več let podpirajo njeno delo ter poudarja, da so pacientke vedno bile in bodo prednostna naloga. Za pacientke imajo dobro novico, saj bodo lahko poleg ginekološkega pregleda, v polikliniki opravljale tudi radiološke preiskave (ultrazvok prsi, ščitnice, trebuha, sečil).

V polikliniki ginekološke storitve opravlja dr. Tihana Mazalin.

Storitve Poliklinike Mazalin zdaj poleg ginekoloških storitev, vključujejo tudi radiološke preiskave in diagnostiko, s katerimi bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami primarij dr. Dragica Obad Kovačević, dr. med., prispevala k zdravju številnih žensk.

Kontakt:

Poliklinika Mazalin
Ivana Trnskog 17
Zagreb, HR
+385 (0)1 244 2133
+385 (0)98 517 230

O avtorju

Uredništvo