Vas zanima Expresivna umetnostna terapija?

Gre predvsem za kreativni proces raziskovanja samega sebe in izjemno močno orodje, ki odpre nove dimenzije vašega dela

Vas zanima Expresivna umetnostna terapija, Carl Gustav Jung in uporaba teh principov pri vašem strokovnem delu, osebnem razvoju ali delu z otroki ali s specifičnimi skupinami? Bi želeli svoj način dela obogatiti z različnimi modalitetami ekspresivne umetnosti? Imate kdaj občutek, da ste s klientom obtičali na mestu in se napredek odvija prepočasi?

Gre predvsem za kreativni proces raziskovanja samega sebe in izjemno močno orodje, ki odpre nove dimenzije vašega dela na sebi in profesionalnega  dela s klienti. Ne gre za klasično terapijo temveč bolj princip »train the trainer« programa, ki temelji pretežno na izkustvenem učenju.

Če smo vzbudili vašo radovednost, vas vabimo na brezplačni predstavitveni delavnici Expressive Art Therapy, ki jo bomo vodili asistenti dr. Avi Goren- Bara.

Delavnica bo obširneje predstavila program Expressive art therapy, ki ga bomo 2.12. z drugo generacijo nadaljevali v Sloveniji. Letošnja novost je, da je program certificirala Univerza Haifa v Izraelu, kjer je ob dodatnem »poletnem intenzivu« možno na tej osnovi zaključiti magistrski program. Program bo vodil dr. Avi Goren Bar.

Predstavitveni delavnici bosta v Ljubljani potekali:

V petek, 18. 11., od 17 – 19. 30 in soboto, 19. 11., od 9.30 do 12

Ciljna skupina: psihologi, terapevti, psihoterapevti, coachi, svetovalci, trenerji, socialni delavci, socialni pedagogi, delovni terapevti, logopedi, družinski terapevti in vsi ostali z željo po osebnem razvoju

Za več informacij o  programu si na tej povezavi: http://youtu.be/rDjiv5SriGg oglejte 6 minutni predstavitveni film, kjer boste izvedeli več o poteku  programa.

Vse informacije o programu, ceno, datum  in kurikulum najdete na spletni strani https://expressiveartstherapy.si/

Prijave in informacije : [email protected] ali  [email protected].

Število mest na delavnici  je omejeno, zato so prijave obvezne.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,395
13.06.2021. ob 13:25
284,278
15.06.2021. ob 19:35
110,156
16.06.2021. ob 10:46
Preberi več