Vabilo: Vaš prvi materinski dan

Uredništvo, 18. marec 2013.

Pustite se razvajati, še preden vas bitjece, ki ga nosite pod srcem, pokliče »mama«.

Baby shower_NEODrage bodoče mamice,

Pod vašim srcem bije še eno srce. Z njegovim bitjem se je za vas začela najlepša vloga v življenju, ki bo polna majhnih čarobnih trenutkov, topline in ljubezni. Vloga, ki jo boste igrale celo življenje. In vloga, ki za okolico hitro postane samoumevna.

Pustite se razvajati, še preden vas bitjece, ki ga nosite pod srcem, pokliče »mama«. Svoj prvi materinski dan preživite skupaj z ostalimi bodočimi mamicami in praznujte skorajšnji prihod svojega otroka. Vidimo se v ponedeljek, 25. marca, ob 17. uri na sedežu družbe Neocelica.

Pridružil se nam bo tudi priznani slovenski ginekolog dr. Stanko Pušenjak, ki bo poskusil odgovoriti na vprašanja, s katerimi se srečujete bodoči starši, hkrati pa bo predstavil, kako lahko že ob rojstvu obdarite svojega otroka. Za vas smo pripravili tudi presenečenje.

Prijave sprejemamo na brezplačni telefonski številki 080 88 48,  na elektronskem naslovu [email protected] ali preko Facebook-a.

Veselimo se srečanja z vami.

Ekipa Neocelice

stanko-pusenjak-neo1

Mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar z Ginekološke klinike UKC Ljubljana, je ugleden strokovnjak za perinatalno medicino. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. Že vrsto let aktivno sodeluje s spletno stranjo Med.over.net kjer je moderator foruma ABC ginekologije in porodništva.

  

 

Oglasno sporočilo 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
02.08.2021. ob 09:56
284,530
02.08.2021. ob 09:53
110,202
01.08.2021. ob 22:46
Preberi več

New Report

Close